Hayret Ben Yoktum Ondan mı ? :hmmm :haha:
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: vayyss sana alalım bir dişi SGS3 Genişletmek için tıkla ... sağol azizim. Bu sene yeni telefon yok bana. Sınav var
Elektr0' Alıntı: vayyss sana alalım bir dişi SGS3 Genişletmek için tıkla ... sağol azizim. Bu sene yeni telefon yok bana. Sınav var
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: sağol azizim. Bu sene yeni telefon yok bana. Sınav var Genişletmek için tıkla ... ben bir sene geç yazıldım - - - Eklendi - - - Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) ynsemrekose, tinasoft, BreakerZote - - - Eklendi - - - neyse burası çöker yunusta kaçar hadi öpüldünüz
Pondusss' Alıntı: sağol azizim. Bu sene yeni telefon yok bana. Sınav var Genişletmek için tıkla ... ben bir sene geç yazıldım - - - Eklendi - - - Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) ynsemrekose, tinasoft, BreakerZote - - - Eklendi - - - neyse burası çöker yunusta kaçar hadi öpüldünüz
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Bugün sahur sofrasını ben hazırlayacağım Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye Pondusss' Alıntı: gereksizlere bak Genişletmek için tıkla ... Gereksizlerde Napıyosun
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Alpayım Naber - - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm herkese hayırlı sahurlar ve iyi geceler Genişletmek için tıkla ... A.s
alpayoktay' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Alpayım Naber - - - Eklendi - - - DreaMagiC' Alıntı: Selamın Aleyküm herkese hayırlı sahurlar ve iyi geceler Genişletmek için tıkla ... A.s