Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
nerde bu millet yahu ? Erken geliyoruz kimse yok geç geliyoruz herkes darılıyor güceniyor.

- - - Eklendi - - -

:oha:

ANIL

ANIL

Admin
herkese iyi geceler, bugün nasılız?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben bugün o nufus memurunu dövmediysem yarın gittiğimde bidaha dövmem arkadaş.:off:

StunnerDead

StunnerDead

Üye

- - - Eklendi - - -

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Çocuğun okul kayıdı yenilemek için muhtara gittim ikametgah diye bişey varya halen .Neyse 1 yıldır oturduğum üzerime onca abonelik varken adresten beni silmişler şimdi tekrar beyan işi ile uğraş.Bitmedi Ekayıta adre gözükmediğinden çocuğun okul değişikliği hangi okula olcak o belli değil:off:. Yarın nufus müdürlüğünde cinnet getiren baba memuru hastanelik etti diye manşet olmazsam iyi

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Çocuğun okul kayıdı yenilemek için muhtara gittim ikametgah diye bişey varya halen .Neyse 1 yıldır oturduğum üzerime onca abonelik varken adresten beni silmişler şimdi tekrar beyan işi ile uğraş.Bitmedi Ekayıta adre gözükmediğinden çocuğun okul değişikliği hangi okula olcak o belli değil:off:. Yarın nufus müdürlüğünde cinnet getiren baba memuru hastanelik etti diye manşet olmazsam iyi

Bu ülkede nufus müdürleri kadar.. neyse devamını söylesem ban yerim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Herkeze iyi geceler:)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yahu arkadaş akşam akşam tadınızı kaçırmayım oruç oruç saç baş yoldum zaten :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bakalım okul yasal olarak arka sokakta olan yeni bir okul şimdi oda bana kayıt parası varsa sorun yok der yoksa bağış makbuzu uzattığı anda....:gun1: :D

Üst Alt