Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Neyse cidden kaçtım ben kolktukda sızayım gene ben :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Yanlış anlama kardeşim benim böyle isimlerle falan dalga geçilmesini sevmem daha doğrusu şahıslarla dalga geçilmesini sevmem.

Şahıslarla değil o büyük kumandanın lakabını yakıştırdım sana neyse kusura bakma

codblackops2

codblackops2

Üye

Şahıslarla değil o büyük kumandanın lakabını yakıştırdım sana neyse kusura bakma

Hacı adamla dalga geçmişsinde sen bilmiyon cebelitarık akdenizi atlas okyanusuna bağlayan boğazın adıdır.
Kumandan da tarık bin ziyaddan bahsediyon galiba :hmmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
bi çıkamadım yahu :D hadi iyi geceler iyi geceler diye diye sabah ettim :D

Symbianize

Symbianize

Üye
oruc baslamistir :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Hacı adamla dalga geçmişsinde sen bilmiyon cebelitarık akdenizi atlas okyanusuna bağlayan boğazın adıdır.
Kumandan da tarık bin ziyaddan bahsediyon galiba :hmmm

Aynen Şu an ben rezil oldum . Küçüklükten beri okumadıgım tarih kitabı araştırmadıgım şey kalmadı. tarihe ilgim çok büyük . nasıl böyle bi hata ettim bilmiyorum.. Sanırım benim kafa uçtu

codblackops2

codblackops2

Üye

Aynen Şu an ben rezil oldum . Küçüklükten beri okumadıgım tarih kitabı araştırmadıgım şey kalmadı. tarihe ilgim çok büyük . nasıl böyle bi hata ettim bilmiyorum.. Sanırım benim kafa uçtu

:ehe

StunnerDead

StunnerDead

Üye
kendimden çok utandım şuan boğaz adıyla Güney İspanyayı fetheden birisiyle nasıl bağdaştırdım bilmiyorum :hmmm bu utançla yaşayamam hazır 15. kattayım ben gidiyom :bye:

codblackops2

codblackops2

Üye
:ağlarım:

Üst Alt