BreakerZote
Üye
Kuzum ben soru sordum ama cevap verdin mi göremedim özür dilerim![]()
Fatih Bende Hatlar Koptu Hep Karıstı Konular Tekrar Sorabilirmisin Abim
Kuzum ben soru sordum ama cevap verdin mi göremedim özür dilerim![]()
İstatistik DevamŞu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 5 misafir)

yanda şişe kırıyorlarda...Ne Alaka![]()

Hepinizden özür diliyorum bu gece cevap veremediklerim olmuştur teker teker özür diliyorum..Bugün yetişemiyorum yarın inşallah bol bol sohbet ederim herkese iyi gecelerSizleri çok çok seviyorum hepinizi
![]()

Hepinizden özür diliyorum bu gece cevap veremediklerim olmuştur teker teker özür diliyorum..Bugün yetişemiyorum yarın inşallah bol bol sohbet ederim herkese iyi gecelerSizleri çok çok seviyorum hepinizi
![]()

İyi gecelerHepinizden özür diliyorum bu gece cevap veremediklerim olmuştur teker teker özür diliyorum..Bugün yetişemiyorum yarın inşallah bol bol sohbet ederim herkese iyi gecelerSizleri çok çok seviyorum hepinizi
![]()

İstatistik Devam![]()
Baştan düzeltiyorum
Ne Yaptım Ki ??

Tekrar benBu geceki 2. kesinti ya dayak istiyor bunlar
![]()

![]()

görüşürükHepinizden özür diliyorum bu gece cevap veremediklerim olmuştur teker teker özür diliyorum..Bugün yetişemiyorum yarın inşallah bol bol sohbet ederim herkese iyi gecelerSizleri çok çok seviyorum hepinizi
![]()

Hoba İnşallah Bişey Olmaz
yanda şişe kırıyorlarda...

Görüşürüz İyi GecelerHepinizden özür diliyorum bu gece cevap veremediklerim olmuştur teker teker özür diliyorum..Bugün yetişemiyorum yarın inşallah bol bol sohbet ederim herkese iyi gecelerSizleri çok çok seviyorum hepinizi
![]()

Merak Etme Yanlız Değilsin Alpay Bende Düşüyorum Çaktırmıyorum Yorumlar Hep Karıştı![]()
Cidden delirmek üzereyim ya 
kalabalık olunca tabi..olaylar olaylarBaştan düzeltiyorum
1.cisi alıntı hatalı olmuş Random'un perde1'e o hareketi ekleyecektim yanlışlıkla senin cevaba alıntı yapmışım sonradan farkettim.
2.cisi ne yaptım yazacakken yaptın yazmışın,
yani senin analayacağın battıkça battık.![]()
![]()

Sahur Yaklaştı Ondandır Millet Ayaklanıyo
İyi Gidiyoruz Düşüş Yok![]()