:perde: 0 herkese iyi geceler... Eyvallah :bye2:
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sağol fatih eyvallah kardeşim, diğerini kimse beğenmedi değiştirdim bende. Genişletmek için tıkla ... Bu da çok güze labim kaplana bayılırım ben codblackops2' Alıntı: İnan hiç dikkat etmiyorum ama çevremde senin,sizin gibi insanlar olduğu sürece.. Kuramadım cümle Genişletmek için tıkla ... Ama Ömer'im benim kimseye açtırmayacaksın
OttomaN TigeR' Alıntı: sağol fatih eyvallah kardeşim, diğerini kimse beğenmedi değiştirdim bende. Genişletmek için tıkla ... Bu da çok güze labim kaplana bayılırım ben codblackops2' Alıntı: İnan hiç dikkat etmiyorum ama çevremde senin,sizin gibi insanlar olduğu sürece.. Kuramadım cümle Genişletmek için tıkla ... Ama Ömer'im benim kimseye açtırmayacaksın
Adilx05 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yiğidim adını bağışlada samimiyetimiz artsın Genişletmek için tıkla ... Abdülkerim
OttomaN TigeR' Alıntı: Yiğidim adını bağışlada samimiyetimiz artsın Genişletmek için tıkla ... Abdülkerim
nokia_belle Üye Adilx05' Alıntı: Klavyenin İçi Hep Kırıntı Olmuştur Genişletmek için tıkla ... benden bile temiz o 2 güne bir temizliyorum
Adilx05' Alıntı: Klavyenin İçi Hep Kırıntı Olmuştur Genişletmek için tıkla ... benden bile temiz o 2 güne bir temizliyorum
VKUCUKSAHİN Üye Amcalar ben biraz müsade istesem yarım yada 1 saat sonra gelirim Şu kıza birşerler demem gerekecek Teşekkür ettim
Amcalar ben biraz müsade istesem yarım yada 1 saat sonra gelirim Şu kıza birşerler demem gerekecek Teşekkür ettim
OttomaN TigeR Üye random1' Alıntı: hacı resmi kaldır bence ceza gelmesin Genişletmek için tıkla ... cezalık resim değil ki abi eğlencelik o...
random1' Alıntı: hacı resmi kaldır bence ceza gelmesin Genişletmek için tıkla ... cezalık resim değil ki abi eğlencelik o...
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Bu da çok güze labim kaplana bayılırım ben Ama Ömer'im benim kimseye açtırmayacaksın Genişletmek için tıkla ... Hacı ben kimseye diyemem ki açma diye Neyse kaç mesaj kalmışki
MasteLaa' Alıntı: Bu da çok güze labim kaplana bayılırım ben Ama Ömer'im benim kimseye açtırmayacaksın Genişletmek için tıkla ... Hacı ben kimseye diyemem ki açma diye Neyse kaç mesaj kalmışki
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Amcalar ben biraz müsade istesem yarım yada 1 saat sonra gelirim Şu kıza birşerler demem gerekecek Teşekkür ettim Genişletmek için tıkla ...
tinasoft' Alıntı: Amcalar ben biraz müsade istesem yarım yada 1 saat sonra gelirim Şu kıza birşerler demem gerekecek Teşekkür ettim Genişletmek için tıkla ...
Adilx05 Üye codblackops2' Alıntı: Random senin isim cisim ne yahu sana bisoru sormuştum Genişletmek için tıkla ... Garson Olur Dediler Kaçtı Kardeş
codblackops2' Alıntı: Random senin isim cisim ne yahu sana bisoru sormuştum Genişletmek için tıkla ... Garson Olur Dediler Kaçtı Kardeş
MasteLaa Üye totti_pk' Alıntı: Random Acsess Memory Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben soru sordum ama cevap verdin mi göremedim özür dilerim
totti_pk' Alıntı: Random Acsess Memory Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben soru sordum ama cevap verdin mi göremedim özür dilerim
BreakerZote Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne yaptın bil bakalım... Genişletmek için tıkla ... Ne Yaptım Ki ??