bu t9 yüzünden bi gün fena yanlış anlanıcam :ehe :birak: :ehe
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: bu t9 yüzünden bi gün fena yanlış anlanıcam Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Ona yazmadan hiç o bize yazar mı.en azından bana Genişletmek için tıkla ...
Otroligt Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam Alpay tekrar hoşgeldin öyleyse ve hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abim saol
OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam Alpay tekrar hoşgeldin öyleyse ve hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abim saol
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: Selam tekrardan. Ttnet sağolsun kesintisiz günüm olmuyor Genişletmek için tıkla ... Hoş geldi Alpay'ım
alpayoktay' Alıntı: Selam tekrardan. Ttnet sağolsun kesintisiz günüm olmuyor Genişletmek için tıkla ... Hoş geldi Alpay'ım
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sarıl smileyi için iki nokta koyup sarıl yazıyorum. Bazen sapık yazıyor, oluyorum fena ban yiyecem
codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sarıl smileyi için iki nokta koyup sarıl yazıyorum. Bazen sapık yazıyor, oluyorum fena ban yiyecem
pro.engineer Üye MasteLaa' Alıntı: İyiyim hamd olsun Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun oruç nasıl gidiyor
MasteLaa' Alıntı: İyiyim hamd olsun Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun oruç nasıl gidiyor
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yalansa yalan de hacı sen bana bir gün nasılsın dedin mi.
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yalansa yalan de hacı sen bana bir gün nasılsın dedin mi.
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: Galiba Bıktım yahu her gece mi kesilir Genişletmek için tıkla ... Fiber'e Geçecem Bu Gidişle
alpayoktay' Alıntı: Galiba Bıktım yahu her gece mi kesilir Genişletmek için tıkla ... Fiber'e Geçecem Bu Gidişle
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: sarıl smileyi için iki nokta koyup sarıl yazıyorum. Bazen sapık yazıyor, oluyorum fena ban yiyecem Genişletmek için tıkla ... Ne gülerşm ama
Pondusss' Alıntı: sarıl smileyi için iki nokta koyup sarıl yazıyorum. Bazen sapık yazıyor, oluyorum fena ban yiyecem Genişletmek için tıkla ... Ne gülerşm ama
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: 19 misafiri kest Genişletmek için tıkla ... Kardişim hemen dikkatimi çekiyorsun Avatarı niye kaldırdın bakayım
ynsemrekose' Alıntı: 19 misafiri kest Genişletmek için tıkla ... Kardişim hemen dikkatimi çekiyorsun Avatarı niye kaldırdın bakayım
OttomaN TigeR Üye Benim adım elvan dalton, ben gezerim balkon balkon, gelirde koynuna girerim ama kobrayı dolarım boynuna
Benim adım elvan dalton, ben gezerim balkon balkon, gelirde koynuna girerim ama kobrayı dolarım boynuna
Otroligt Üye random1' Alıntı: alpay hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum totti_pk' Alıntı: Fiber'e Geçecem Bu Gidişle Genişletmek için tıkla ... Bence geçelim diye bilerek yapıyorlar
random1' Alıntı: alpay hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum totti_pk' Alıntı: Fiber'e Geçecem Bu Gidişle Genişletmek için tıkla ... Bence geçelim diye bilerek yapıyorlar
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Yalansa yalan de hacı sen bana bir gün nasılsın dedin mi. Genişletmek için tıkla ... demişimdir mutlaka
codblackops2' Alıntı: Yalansa yalan de hacı sen bana bir gün nasılsın dedin mi. Genişletmek için tıkla ... demişimdir mutlaka
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Benim adım elvan dalton, ben gezerim balkon balkon, gelirde koynuna girerim ama kobrayı dolarım boynuna Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Benim adım elvan dalton, ben gezerim balkon balkon, gelirde koynuna girerim ama kobrayı dolarım boynuna Genişletmek için tıkla ...