Seni seviyorum be kuzum :op: kelimeler yetersiz :tebessüm:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Seni seviyorum be kuzum Genişletmek için tıkla ... kelimeler yetersiz
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Telefona mı geçsem acaba pc de yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ...
Adilx05 Üye pelın_' Alıntı: sonunda unuttunuz benı Genişletmek için tıkla ... Yok Ya Hızlı Bi akış Var Ondan Öyle Gelmiştir Sana
pelın_' Alıntı: sonunda unuttunuz benı Genişletmek için tıkla ... Yok Ya Hızlı Bi akış Var Ondan Öyle Gelmiştir Sana
MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: Seni seviyorum be kuzum Alpay sen ne candaş birisin yahu çok teşekkür ediyorum Allah kolaylık versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Amin abim neyse bendn bu kadar hayirli geceler
MasteLaa' Alıntı: Seni seviyorum be kuzum Alpay sen ne candaş birisin yahu çok teşekkür ediyorum Allah kolaylık versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Amin abim neyse bendn bu kadar hayirli geceler
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Bu espriye gülsemmi ağlasammı yahu Genişletmek için tıkla ... somurt
BreakerZote Üye pelın_' Alıntı: sonunda unuttunuz benı Genişletmek için tıkla ... Herkez Seni Dinliyor Gizliden
Adilx05 Üye codblackops2' Alıntı: Bu espriye gülsemmi ağlasammı yahu Genişletmek için tıkla ... Gülüyon
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: merhaba abiler nasılsınız keyifleriniz nasıl (bugün kalenderim) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yunus
ynsemrekose' Alıntı: merhaba abiler nasılsınız keyifleriniz nasıl (bugün kalenderim) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yunus
-efşan Üye pelın_' Alıntı: uyuyok yook kita oku şiiir yaz Genişletmek için tıkla ... "Kita " okursam uyurum.
pelın_ Adilx05' Alıntı: Yok Ya Hızlı Bi akış Var Ondan Öyle Gelmiştir Sana Genişletmek için tıkla ... neysem ben yattım sahurda uyanamayıp annemı delırtmenın alemı yok.) ıyı geceler
Adilx05' Alıntı: Yok Ya Hızlı Bi akış Var Ondan Öyle Gelmiştir Sana Genişletmek için tıkla ... neysem ben yattım sahurda uyanamayıp annemı delırtmenın alemı yok.) ıyı geceler
Adilx05 Üye İsmail' Alıntı: selamunaleykum görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Bi Mesaj Atıp Kaçıyım Mı Dedin Ne Yaptın
İsmail' Alıntı: selamunaleykum görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Bi Mesaj Atıp Kaçıyım Mı Dedin Ne Yaptın
BreakerZote Üye TheM-CK' Alıntı: Uykum geldi yine ya. Genişletmek için tıkla ... Daha Yeni Başlamıştık Ama
Adilx05 Üye pelın_' Alıntı: neysem ben yattım sahurda uyanamayıp annemı delırtmenın alemı yok.) ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... Bu Saatte Yatıp Sahurda Nasıl Kalkcan Heri Otursana
pelın_' Alıntı: neysem ben yattım sahurda uyanamayıp annemı delırtmenın alemı yok.) ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... Bu Saatte Yatıp Sahurda Nasıl Kalkcan Heri Otursana
pelın_ TheM-CK' Alıntı: "Kita " okursam uyurum. Genişletmek için tıkla ... ya kitap yazcaktım p herfıne çok sert davranmam gerek bozulmuşta kıyamadım ozamn okuma uyuma kal
TheM-CK' Alıntı: "Kita " okursam uyurum. Genişletmek için tıkla ... ya kitap yazcaktım p herfıne çok sert davranmam gerek bozulmuşta kıyamadım ozamn okuma uyuma kal