elim elim dört tane elim var artık :ehe
DreaMagiC Üye alpayoktay' Alıntı: Ben döndüm 3 gündür geceleri elektrikler kesiliyor ya Genişletmek için tıkla ... Senin ki hala fırçalıyor vay be
alpayoktay' Alıntı: Ben döndüm 3 gündür geceleri elektrikler kesiliyor ya Genişletmek için tıkla ... Senin ki hala fırçalıyor vay be
Otroligt Üye totti_pk' Alıntı: 1 Haftadır Net Düşüyor Bendede Genişletmek için tıkla ... Seninki yine iyi. Kafayı yiyorum resmen ya 1 saat boyunca hiç gelmiyor
totti_pk' Alıntı: 1 Haftadır Net Düşüyor Bendede Genişletmek için tıkla ... Seninki yine iyi. Kafayı yiyorum resmen ya 1 saat boyunca hiç gelmiyor
__xXx__ Üye Vatron' Alıntı: valla bende ttnet kullanıyorum jet gibi maşallah Genişletmek için tıkla ... abi bi beni gariban buldular yahu ama ayağım iyice iyileşsin gidicem ttnete çelikle demirin tadına doyurcam onları
Vatron' Alıntı: valla bende ttnet kullanıyorum jet gibi maşallah Genişletmek için tıkla ... abi bi beni gariban buldular yahu ama ayağım iyice iyileşsin gidicem ttnete çelikle demirin tadına doyurcam onları
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (15 üye ve 4 misafir) __xXx__, alpayoktay, codblackops2+, totti_pk, cardanadam, ynsemrekose, DreaMagiC, v0ld3m0rt1s, MasteLaa+, Pondusss+, otostopçu, StunnerDead+ Genişletmek için tıkla ... ben de varım - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: elim elim dört tane elim var artık Genişletmek için tıkla ... yine mi
__xXx__' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (15 üye ve 4 misafir) __xXx__, alpayoktay, codblackops2+, totti_pk, cardanadam, ynsemrekose, DreaMagiC, v0ld3m0rt1s, MasteLaa+, Pondusss+, otostopçu, StunnerDead+ Genişletmek için tıkla ... ben de varım - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: elim elim dört tane elim var artık Genişletmek için tıkla ... yine mi
DreaMagiC Üye FeC!' Alıntı: Vuhuuuuu Ben geldim. Selamun Aleykum herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Yakup geldi millet esas duruş.
FeC!' Alıntı: Vuhuuuuu Ben geldim. Selamun Aleykum herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Yakup geldi millet esas duruş.
Otroligt Üye DreaMagiC' Alıntı: Senin ki hala fırçalıyor vay be Genişletmek için tıkla ... Azimle fırçalayan... gerisi gelmedi
DreaMagiC' Alıntı: Senin ki hala fırçalıyor vay be Genişletmek için tıkla ... Azimle fırçalayan... gerisi gelmedi
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Ben döndüm 3 gündür geceleri elektrikler kesiliyor ya Genişletmek için tıkla ... Kuzum hoş geldin nasılsın
alpayoktay' Alıntı: Ben döndüm 3 gündür geceleri elektrikler kesiliyor ya Genişletmek için tıkla ... Kuzum hoş geldin nasılsın
doctorrr Üye Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, codblackops2, totti_pk, __xXx__, v0ld3m0rt1s, FeC!, otostopçu, cardanadam, DreaMagiC+, StunnerDead
Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, codblackops2, totti_pk, __xXx__, v0ld3m0rt1s, FeC!, otostopçu, cardanadam, DreaMagiC+, StunnerDead
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ben de varım - - - Eklendi - - - yine mi Genişletmek için tıkla ... evet varsın tabikii de ama nedense görünmedi
Pondusss' Alıntı: ben de varım - - - Eklendi - - - yine mi Genişletmek için tıkla ... evet varsın tabikii de ama nedense görünmedi
FeC! Üye DreaMagiC' Alıntı: Aleyküm Selam Yakup geldi millet esas duruş. Genişletmek için tıkla ... Estagfurullah hocam
DreaMagiC' Alıntı: Aleyküm Selam Yakup geldi millet esas duruş. Genişletmek için tıkla ... Estagfurullah hocam
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum sahura hazırlanıyoruz sen nasılsın?
MasteLaa' Alıntı: Kuzum hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum sahura hazırlanıyoruz sen nasılsın?
__xXx__ Üye codblackops2' Alıntı: Hacı sen ttnet'e ne demeye çalışıyon Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım babam kızınca fenere derdi hep
codblackops2' Alıntı: Hacı sen ttnet'e ne demeye çalışıyon Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım babam kızınca fenere derdi hep
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Yani yemeye başlamadık Genişletmek için tıkla ... bnde onu demiştim daha çok var burda 03:33 te imsak ona erken dedim
MasteLaa' Alıntı: Yani yemeye başlamadık Genişletmek için tıkla ... bnde onu demiştim daha çok var burda 03:33 te imsak ona erken dedim
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: Seninki yine iyi. Kafayı yiyorum resmen ya 1 saat boyunca hiç gelmiyor Genişletmek için tıkla ... 4-5 Ay Önce Bendede Vardı Enerjisa Kulaklarını Çınlatınca Düzeldi
alpayoktay' Alıntı: Seninki yine iyi. Kafayı yiyorum resmen ya 1 saat boyunca hiç gelmiyor Genişletmek için tıkla ... 4-5 Ay Önce Bendede Vardı Enerjisa Kulaklarını Çınlatınca Düzeldi