__xXx__
Üye
yavaş koş bıdaha bısey yaarsan öbur ayagınıda ben kırcam bak bı akkılllı ol ya valla kzıyorum artık sana
kır sana feda olsun
yavaş koş bıdaha bısey yaarsan öbur ayagınıda ben kırcam bak bı akkılllı ol ya valla kzıyorum artık sana
kır sana feda olsunKArdişim öyle olsun mesajıma cevap vermiyorsun darıldın mı diyorum cevap yazmıyorsunŞu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 3 misafir)

Ben Anlamadım O A Ne
10 dan geriye sayılır 0 a gelince giderlerBiraz uzun oldu ama
![]()

Aynen ya kral adam Murat Abim izninle sana sarılmak istiyorum Murat abim
Abi'm işi biliyor.

Çok iyi abimm![]()

Nasııı ?Sende Genelde Mistik Resimler Oluyoduya O Açıdan![]()

arkadaşlar direndim direndim sonunda bende nokiayı bırakmaya karar verdim sgs3 alıyorum bu gün bir bakayım dedim nasıl bir telefon diye hayran kaldım bu güne kadar dünyaya hep at gözlüğü ile baktığımı anladım dymbian için çok tartışmıştım o arkadaşlardan özür diliyorum

İnşallah abim cevap da yazmıyor
Allah senden razı olsun biricik abim
Hayırdır abim![]()
![]()
arkadaşlar direndim direndim sonunda bende nokiayı bırakmaya karar verdim sgs3 alıyorum bu gün bir bakayım dedim nasıl bir telefon diye hayran kaldım bu güne kadar dünyaya hep at gözlüğü ile baktığımı anladım dymbian için çok tartışmıştım o arkadaşlardan özür diliyorum

tabiiii5 Dkda Bir Hatırlatıyon![]()

Ben bilgisayardayım zor yetişiyorum telefondakilere helal olsun
Ömer kardeşim selam verdiğin yazıyı tutamadım gitti valla Aleküm SElam nasılsın iyisin inşallah![]()
Ben Anlamadım O A Ne![]()

Aynen ya kral adam Murat Abim izninle sana sarılmak istiyorum Murat abim![]()

Pentegram Vardı Melek Vardı Şeytan Gibi Bişey Vardı Böyle İlginç İlginç Resimler İşte
Nasııı ?
Tamam neyse uzatmayacağım![]()

ama arkadan olmasın lütfen![]()

Dymbian![]()