iyiyim ablacım sen nasılsın:op: iyiyim ablacan nasıl gidiyor görüşmeyeli
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: iyiyim ablacım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ablacan nasıl gidiyor görüşmeyeli
pelın_' Alıntı: iyiyim ablacım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ablacan nasıl gidiyor görüşmeyeli
codblackops2 Üye phasan' Alıntı: o evlenecek olan hasandı ben hasan kuzenı adım hasan ama o oldu kuzen bu hesabın asıl sahıbı benım bu sene nısan olacak kız ısteme flan Genişletmek için tıkla ... Gene mi hasan öldü muhabbeti
phasan' Alıntı: o evlenecek olan hasandı ben hasan kuzenı adım hasan ama o oldu kuzen bu hesabın asıl sahıbı benım bu sene nısan olacak kız ısteme flan Genişletmek için tıkla ... Gene mi hasan öldü muhabbeti
-efşan Üye Vatron' Alıntı: senin gözyaşlarına kıyamayız mirim. izin ver biz ağlayalım yerine. Genişletmek için tıkla ... Abi'm yapmayın Vallahi tuhaf oldum ya Allah sizlerden razı olsun..
Vatron' Alıntı: senin gözyaşlarına kıyamayız mirim. izin ver biz ağlayalım yerine. Genişletmek için tıkla ... Abi'm yapmayın Vallahi tuhaf oldum ya Allah sizlerden razı olsun..
Adilx05 Üye Revengeful' Alıntı: Canı sıkılınca evleniyor - - - Eklendi - - - tağam Genişletmek için tıkla ... Sen Böyle PP Koymazdın Hayırdır
Revengeful' Alıntı: Canı sıkılınca evleniyor - - - Eklendi - - - tağam Genişletmek için tıkla ... Sen Böyle PP Koymazdın Hayırdır
DreaMagiC Üye TheM-CK' Alıntı: Bak bu fena geldi.Vallahi ağlarım şimdi. Genişletmek için tıkla ... Biz ağlama diyoruz Murat abim tatlıları gönderiyor
TheM-CK' Alıntı: Bak bu fena geldi.Vallahi ağlarım şimdi. Genişletmek için tıkla ... Biz ağlama diyoruz Murat abim tatlıları gönderiyor
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap DreaMagiC' Alıntı: Biz ağlama diyoruz Murat abim tatlıları gönderiyor Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye DreaMagiC' Alıntı: Biz ağlama diyoruz Murat abim tatlıları gönderiyor Genişletmek için tıkla ...
Adilx05 Üye codblackops2' Alıntı: Gene mi hasan öldü muhabbeti Genişletmek için tıkla ... He Ya Yazmışlar Hemen
-efşan Üye phasan' Alıntı: o evlenecek olan hasandı ben hasan kuzenı adım hasan ama o oldu kuzen bu hesabın asıl sahıbı benım bu sene nısan olacak kız ısteme flan Genişletmek için tıkla ... Tamam.
phasan' Alıntı: o evlenecek olan hasandı ben hasan kuzenı adım hasan ama o oldu kuzen bu hesabın asıl sahıbı benım bu sene nısan olacak kız ısteme flan Genişletmek için tıkla ... Tamam.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Önce ben yazdım. Genişletmek için tıkla ... benim telefon o sıra kafayı yedi, opera aç kapa yaptı
TheM-CK' Alıntı: Önce ben yazdım. Genişletmek için tıkla ... benim telefon o sıra kafayı yedi, opera aç kapa yaptı
Revengeful Emekli Yönetici Adilx05' Alıntı: Sen Böyle PP Koymazdın Hayırdır Genişletmek için tıkla ... PP
-efşan Üye DreaMagiC' Alıntı: Biz ağlama diyoruz Murat abim tatlıları gönderiyor Genişletmek için tıkla ... Abi'm işi biliyor.
DreaMagiC' Alıntı: Biz ağlama diyoruz Murat abim tatlıları gönderiyor Genişletmek için tıkla ... Abi'm işi biliyor.
pelın_ __xXx__' Alıntı: iyiyim ablacan nasıl gidiyor görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... iyi ablacım şükür sen nasıl oldunn
__xXx__' Alıntı: iyiyim ablacan nasıl gidiyor görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... iyi ablacım şükür sen nasıl oldunn
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: O ne darılcak be kardeşim baksana halay çekiyor Hadi yunusemre Genişletmek için tıkla ... İnşallah abim cevap da yazmıyor TheM-CK' Alıntı: Allah razı olsun Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Allah senden razı olsun biricik abim cardanadam' Alıntı: hoş buldum keyfim yok ya Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abim
DreaMagiC' Alıntı: O ne darılcak be kardeşim baksana halay çekiyor Hadi yunusemre Genişletmek için tıkla ... İnşallah abim cevap da yazmıyor TheM-CK' Alıntı: Allah razı olsun Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Allah senden razı olsun biricik abim cardanadam' Alıntı: hoş buldum keyfim yok ya Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abim