Nerede idin :trip: hep evdeydim, bi kere çıktım hemen döndüm. Kızdın mı abi somuru:
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Nerede idin Genişletmek için tıkla ... hep evdeydim, bi kere çıktım hemen döndüm. Kızdın mı abi
MasteLaa' Alıntı: Nerede idin Genişletmek için tıkla ... hep evdeydim, bi kere çıktım hemen döndüm. Kızdın mı abi
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: huhu sahurda kımler v-burda olur Genişletmek için tıkla ... Bennn Bu arada ablam neden cevap yazmıyorsun bana
pelın_' Alıntı: huhu sahurda kımler v-burda olur Genişletmek için tıkla ... Bennn Bu arada ablam neden cevap yazmıyorsun bana
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba güzel insanlar Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Oyun oynuyordum bi bakayım dedim mesajını gördüm fatih
MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba güzel insanlar Bu gece nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Oyun oynuyordum bi bakayım dedim mesajını gördüm fatih
phasan Üye pelın_' Alıntı: he ıyı o halde tek degılım Genişletmek için tıkla ... evet tek degılsın ben sahurdan sonra saat 5 yatarım
pelın_' Alıntı: he ıyı o halde tek degılım Genişletmek için tıkla ... evet tek degılsın ben sahurdan sonra saat 5 yatarım
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: hep evdeydim, bi kere çıktım hemen döndüm. Kızdın mı abi Genişletmek için tıkla ... Kendini banlamışsın Furkan korktuk
Pondusss' Alıntı: hep evdeydim, bi kere çıktım hemen döndüm. Kızdın mı abi Genişletmek için tıkla ... Kendini banlamışsın Furkan korktuk
-efşan Üye Vatron' Alıntı: aleykümselam mirim. hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Üstad. Nasılsın?
Vatron' Alıntı: aleykümselam mirim. hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Üstad. Nasılsın?
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: Oyun oynuyordum bi bakayım dedim mesajını gördüm fatih Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim
StunnerDead' Alıntı: Oyun oynuyordum bi bakayım dedim mesajını gördüm fatih Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim
-efşan Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamların en güzeli saygıların en büyüğü benden sana gelsin abim hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim. Sağolasın. Hoş buldum da böyle utandırma beni yahu. Nasılsın?
DreaMagiC' Alıntı: Selamların en güzeli saygıların en büyüğü benden sana gelsin abim hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim. Sağolasın. Hoş buldum da böyle utandırma beni yahu. Nasılsın?
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Üstad. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Biricik abim nasılsın
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Bennn Bu arada ablam neden cevap yazmıyorsun bana Genişletmek için tıkla ... Fatih Performansından Düştüş Gibisin
MasteLaa' Alıntı: Bennn Bu arada ablam neden cevap yazmıyorsun bana Genişletmek için tıkla ... Fatih Performansından Düştüş Gibisin
pelın_ MasteLaa' Alıntı: Bennn Bu arada ablam neden cevap yazmıyorsun bana Genişletmek için tıkla ... görmedim ablam nasılsın
MasteLaa' Alıntı: Bennn Bu arada ablam neden cevap yazmıyorsun bana Genişletmek için tıkla ... görmedim ablam nasılsın
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Kendini banlamışsın Furkan korktuk Genişletmek için tıkla ... yaptık bi şeyler
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: görmedim ablam nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim ablam teşekkür ediyorum sen nasılsın
pelın_' Alıntı: görmedim ablam nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim ablam teşekkür ediyorum sen nasılsın
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyiym kardeşim de oyuna geri dönüyorum ben gelirim geri
MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... iyiym kardeşim de oyuna geri dönüyorum ben gelirim geri