Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
hoşgeldin fec-i :) görmemişim

FeC!

FeC!

Üye

Hoş geldin aramıza kuzum umarım iyi vakit geçirirsin ben de 17 yaşındayım bu arada :kıskıs: Vatron abim var burada 33 yaşında o da kuzumdur ve çok iyi abimdir onunla da tanış ve tabii ki herkes iyidir burada :)

Teşekkürler kardeşim benim :sarıl: Hamd olsun güzel insanlarla sohbet ediyordum :tebessüm:

Seviyorum bu adamı ya :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
codblackops2

codblackops2

Üye

Yahu Ömer'im avatarındaki kadını beğenmem ama baka baka artık hoş mu gelmeye başladı ne :kıskıs:

Hacı ben onun sesini beğeniyorum gerisi teferruat.
Ama ona aşık olan milyonlarca insan var .bence güzel ama abartıldığı kadar güzel değil diyorum :)

BreakerZote

BreakerZote

Üye

Hoş geldin aramıza kuzum umarım iyi vakit geçirirsin ben de 17 yaşındayım bu arada :kıskıs: Vatron abim var burada 33 yaşında o da kuzumdur ve çok iyi abimdir onunla da tanış ve tabii ki herkes iyidir burada :)

Teşekkürler kardeşim benim :sarıl: Hamd olsun güzel insanlarla sohbet ediyordum :tebessüm:

Muhabbetiniz Güzel Tanışırız Nasip Oldukça :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Bir insan bu kadar mı tatlı olur,
Bir insan bu kadar mı şeker olur,
Bir insan bu kadar mı güzel olur,
Olsa olsa bu insan bir melek olur......

• Beğen
Tepkiler: FeC!
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Hacı ben onun sesini beğeniyorum gerisi teferruat.
Ama ona aşık olan milyonlarca insan var .bence güzel ama abartıldığı kadar güzel değil diyorum :)

Ben tipini beğenmiyorum açıkçası Ömer'im :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bir insan bu kadar mı tatlı olur,
Bir insan bu kadar mı şeker olur,
Bir insan bu kadar mı güzel olur,
Olsa olsa bu insan bir melek olur......
Bir insan bu kadar mı içten olur
Bir insan bu kadar mı sempatik olur
Bir insan bu kadar mı sevecen olur
Olsa olsa bu insan melek melek :tebessüm:

BreakerZote

BreakerZote

Üye

biraz bilgi verir misiniz ? Liseye gecicem de staj falan varmi benimde ilgi alanim donamim.

Meslek Lisesindesiniz Sanırım Bende Ordan Mezunum Elektronik Bölümünden Staj İşini Okul Yönlendirdi Bizi Dışarda Kalanlar İse Piyasadaki Bilgisayarcılarda Stajlarını Tamamladı Şöle Bir Fark Var Okulun Gönderdiği Staj Paralı Dışarda Kalırsan İşletmecinin İnsafına Kalmış Okulun Gönderdiği Staja Gitmek İstiyorsan İyi Çalış

MasteLaa

MasteLaa

Üye
FeC!

FeC!

Üye

İnşallah kuzum inşallah nasip olur neden olmasın :tebessüm: Allah nasip etsin yeter ki :)

- - - Eklendi - - -

Hayırdır kardeşim niçin ?

- - - Eklendi - - -

Haklısın Ömer'im :sarıl:

Universiteye hazırlanıcagım icin biraz cekicem kendimi teknolojiden internetten. :(

MrTech

MrTech

Üye
Online Oldum Beyler :D

- - - Eklendi - - -

Universiteye hazırlanıcagım icin biraz cekicem kendimi teknolojiden internetten. :(
Su Avatarın Cok Acayip :D

- - - Eklendi - - -

İnşallah kuzum inşallah nasip olur neden olmasın :tebessüm: Allah nasip etsin yeter ki :)

- - - Eklendi - - -

Hayırdır kardeşim niçin ?

- - - Eklendi - - -

Haklısın Ömer'im :sarıl:

Abim Bana Bi Pm Atar mısın ?

Üst Alt