Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Abi laptopa giremiyorum.fw'lerim iniyor.mobilden arada bi girmeye calisiyorum.
laptopa giremezsin zaten

Abi laptopa giremiyorum.fw'lerim iniyor.mobilden arada bi girmeye calisiyorum.

laptopa giremezsin zaten![]()

hoşgeldin otostopçu
Yahu isim neydi dün sormuştum ama benim geleneğim 2 defa söylenince ismi aklımda tutuyorum![]()
bende unuttum ömer miydi benim adım orhan ( profil kartında yazıyor Ben biliyorum kardeşim sürümeyi ama sürmüyorum ehliyet ve yaş mevzusu
biraz biliyorum.sen abim ?

laptopa giremezsin zaten![]()

Buyur kuzum hoş geldin nasılsın ?a.s kardeşim buraya yazabilirmiyim![]()

a.s kardeşim buraya yazabilirmiyim![]()

Ben biliyorum kardeşim sürümeyi ama sürmüyorum ehliyet ve yaş mevzusuHer şeyin zamanı var
![]()
bende unuttum ömer miydi benim adım orhan ( profil kartında yazıyor
)

Yukardaki yazdığı yazıyı neden yazdığı belli oldu![]()

Hangi köy abim ?
burasi bide koy ya ondan abim.yoksa baska surmem.
İstanbul'da olsam girerdim her gün 
U.U yaz yazma demedimki sadece ceza puanı alma diye önceden uyardım![]()
kal olduğun yerde
şimdi hacı olay şu: ben günlük hayatımda samimi pek olmadıklarımla ciddi, ama samimi olduklarımla uygun ortamda kelimelerin içinden +18 e çekilebilecekleri bulup eğlenirim. tabi bunu tek ben yapmıyorum arkadaşlarımın içinde. ama burda tekim. yanlış anlaşılmasınıda istemiyorum.![]()

Cansın sen sana alınılmaz ki kuzum
kal olduğun yerde
şimdi hacı olay şu: ben günlük hayatımda samimi pek olmadıklarımla ciddi, ama samimi olduklarımla uygun ortamda kelimelerin içinden +18 e çekilebilecekleri bulup eğlenirim. tabi bunu tek ben yapmıyorum arkadaşlarımın içinde. ama burda tekim. yanlış anlaşılmasınıda istemiyorum.![]()

Hoş geldin dedim sanırım görmedin kuzum nasılsınBilgilendirme İçin Teşekkür Ederim Aktif Değildim Alışmaya Çalışıyorum

kal olduğun yerde

kal olduğun yerde

Hangi köy abim ?İstanbul'da olsam girerdim her gün
![]()

Cansın sen sana alınılmaz ki kuzum
- - - Eklendi - - -
Hoş geldin dedim sanırım görmedin kuzum nasılsın![]()
Köye girerdim kardeşim yani seni İstanbul'da sanıyordum da
konyanin bi koyu.neye girerdin abi![]()