:hmmm
DreaMagiC Üye MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm.İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam da ne oldu
DreaMagiC Üye Vatron' Alıntı: aleykümselam hoş geldiniz. nerde bu millet yahu Genişletmek için tıkla ... Bazıları ban yemiş Murat Abi haberim yok bi şey olmuşta
Vatron' Alıntı: aleykümselam hoş geldiniz. nerde bu millet yahu Genişletmek için tıkla ... Bazıları ban yemiş Murat Abi haberim yok bi şey olmuşta
DreaMagiC Üye alpayoktay' Alıntı: Ben de burdayım Selamın aleykum arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam kardeşim Belki bana sormadın ama yine de üstüme alınaraktan iyiyim çok şükür seni sormalı
alpayoktay' Alıntı: Ben de burdayım Selamın aleykum arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam kardeşim Belki bana sormadın ama yine de üstüme alınaraktan iyiyim çok şükür seni sormalı
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap DreaMagiC' Alıntı: Bazıları ban yemiş Murat Abi haberim yok bi şey olmuşta Genişletmek için tıkla ... bazıları derken kimler mesela? hepsi mi ban yedi? aleykümselam alpay hoşgeldin...
DreaMagiC' Alıntı: Bazıları ban yemiş Murat Abi haberim yok bi şey olmuşta Genişletmek için tıkla ... bazıları derken kimler mesela? hepsi mi ban yedi? aleykümselam alpay hoşgeldin...
Otroligt Üye DreaMagiC' Alıntı: Aleyküm Selam kardeşim Belki bana sormadın ama yine de üstüme alınaraktan iyiyim çok şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Olur mu öyle şey kardeşim hepinizeydi sorum Saol kardeşim iyiyim bende - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: aleykümselam alpay hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
DreaMagiC' Alıntı: Aleyküm Selam kardeşim Belki bana sormadın ama yine de üstüme alınaraktan iyiyim çok şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Olur mu öyle şey kardeşim hepinizeydi sorum Saol kardeşim iyiyim bende - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: aleykümselam alpay hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
DreaMagiC Üye Vatron' Alıntı: bazıları derken kimler mesela? hepsi mi ban yedi? aleykümselam alpay hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Yok bi kısmı kendi istekleri doğrultusunda galiba aldığım duyumlara göre
Vatron' Alıntı: bazıları derken kimler mesela? hepsi mi ban yedi? aleykümselam alpay hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Yok bi kısmı kendi istekleri doğrultusunda galiba aldığım duyumlara göre
Otroligt Üye Türe' Alıntı: Selamün Aleyküm Mübarek Din Kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın
Türe' Alıntı: Selamün Aleyküm Mübarek Din Kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın
DreaMagiC Üye Türe' Alıntı: Selamün Aleyküm Mübarek Din Kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... Artık mübarek ay geldi herkesi böyle giriş yapmaya davet ediyorum tabi ki başı her zaman Süleyman çekecek Aleyküm Selam mübarek kardeşim
Türe' Alıntı: Selamün Aleyküm Mübarek Din Kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... Artık mübarek ay geldi herkesi böyle giriş yapmaya davet ediyorum tabi ki başı her zaman Süleyman çekecek Aleyküm Selam mübarek kardeşim
Türe Üye alpayoktay' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim yuvarlanıp gidiyoruz , sen nasılsın
alpayoktay' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim yuvarlanıp gidiyoruz , sen nasılsın