Yok yahu yapmaz öyle şeyler :gul:
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: bende varım lo Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: İyi ki buradasın Alpay yoksa dövecek Genişletmek için tıkla ... Bugün yalnız değiliz şanslısın
__xXx__' Alıntı: bende varım lo Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: İyi ki buradasın Alpay yoksa dövecek Genişletmek için tıkla ... Bugün yalnız değiliz şanslısın
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: bende varım lo Genişletmek için tıkla ... İşte benim abim Özel mesaj yetmez abim buranın tadı da başkadır hoşgeldin tekrar - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Ortam gergin özledik perdeyi ya Genişletmek için tıkla ... Perde yapma Gökçen abiyi özlüyorum
__xXx__' Alıntı: bende varım lo Genişletmek için tıkla ... İşte benim abim Özel mesaj yetmez abim buranın tadı da başkadır hoşgeldin tekrar - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Ortam gergin özledik perdeyi ya Genişletmek için tıkla ... Perde yapma Gökçen abiyi özlüyorum
Otroligt Üye Hoşgeldin abi Ben gidiyorum kavga çıkarsa ayırırsın İyi geceler hepinize arkadaşlar allaha emanet olun
Hoşgeldin abi Ben gidiyorum kavga çıkarsa ayırırsın İyi geceler hepinize arkadaşlar allaha emanet olun
MasteLaa Üye Herkese iyi geceler tatlı rüyalar sana da Ömer seni seviyorum kardeşim İyi geceler Arda abim seni de çok seviyorum biliyorsun zaten Tatlı rüyalar
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar sana da Ömer seni seviyorum kardeşim İyi geceler Arda abim seni de çok seviyorum biliyorsun zaten Tatlı rüyalar