Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

sen ne yapmışın ki ben onlarca kez downgrade denemesi (bikaçı ustalarla, ama olmadı rom sağlam çıktı) yüzlerce kez flash :eller: ayriyetten kurtuluş abi sağlam bi modderdır yazılımın içerisindeki private dosyasının içindeki txt leri kodlayabiliyor o derece :hmmm

ne mi yapmışım? hacı ben reklamı sevmediğimden yaptıklarımı sağ solda yazmadım. sana ise özet geçtim. elbette kurtuluş40 bir üstad, yarış yapmıyorum ama o dediklerini bende yapıyorum
hemde 2006 dan beri. private .txt dosyaları kodlama ve düzenleme, .dll dosyaları düzenleme, .exe düzenleme, tema düzenleme, türkçe çeviri vs... benim için sorun değil. downgrade de yaptım. dailymobile de ilk çıktığı zaman. sen bana sağlam değil misin demek istiyorsun?

pelın_

matrax dınlıyorum :)

codblackops2

codblackops2

Üye

ne mi yapmışım? hacı ben reklamı sevmediğimden yaptıklarımı sağ solda yazmadım. sana ise özet geçtim. elbette kurtuluş40 bir üstad, yarış yapmıyorum ama o dediklerini bende yapıyorum
hemde 2006 dan beri. private .txt dosyaları kodlama ve düzenleme, .dll dosyaları düzenleme, .exe düzenleme, tema düzenleme, türkçe çeviri vs... benim için sorun değil. downgrade de yaptım. dailymobile de ilk çıktığı zaman. sen bana sağlam değil misin demek istiyorsun?

Çetin ceviz :hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

NFS Shift Apk dosyasını indirdim kurdum fakat SD dosyasını dowload etmem gerekiyor ben paketten kullanacağım Wifi yok ama Wifi istiyor ne yapmalıyım :hmmm

çok yakında androide de el atıyorum. belki o zaman sana yardımım dokunur :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Genellikle bana pek cevap vermezler.Arada kaynarım öyle :D
Cevap veriyorum ya kardeşim ben elimden geldiğince herkese cevap veririm vermez isem bil ki kaçırmışımdır kardeşim ;)

Üst Alt