Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

zaten bendeki symbian'ın nokia'nınki ile uzaktan yakından alakası yok şu an :ehe 256 mb ram ile bile uçuşta maşallah. herkes şaşırıyor. zaten symbianı bu yüzden bırakamıyorum. kurcalanması bol. örneğin son çıkardığı 808 preview den çalıp çırpmadığım şey kalmadı :ehe kimbilir android de neler yaparım :hmmm ama hocam benim sorunum android le değil. google a güvenmiyorum. kendisi dahil hiçbir servisini kullanmıyorum. gizlilik konusunda bana göre sıfır. bir de her piyasayı ele geçirmeye çalışması dikkatimi çekiyor :hmmm
ya varya onları bende yaptım :ehe ne varki onlarda zor bişey değil fp1 arama widget ı varmı sende? :ehe

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Kulağımda kulaklık, elimde telefon. Dizimin üstünde laptop. Önümde tv. Ayaklarım ne durumda bilmiyorum. Felç oldum felç. :zzz:

Nereye gidiyorsun ki, yada şöyle diyim yol kaç saatlik :hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Gizlilik dediğin nedir abi tarama geçmişinden silcen bahane üretme lütfen :d:

de get :gun1: sen silemeden google zaten herşeyi topluyor. şu anda safarideki açıkları kullandığı için apple ile başı dertte :dry:

-efşan

-efşan

Üye

zaten bendeki symbian'ın nokia'nınki ile uzaktan yakından alakası yok şu an :ehe 256 mb ram ile bile uçuşta maşallah. herkes şaşırıyor. zaten symbianı bu yüzden bırakamıyorum. kurcalanması bol. örneğin son çıkardığı 808 preview den çalıp çırpmadığım şey kalmadı :ehe kimbilir android de neler yaparım :hmmm ama hocam benim sorunum android le değil. google a güvenmiyorum. kendisi dahil hiçbir servisini kullanmıyorum. gizlilik konusunda bana göre sıfır. bir de her piyasayı ele geçirmeye çalışması dikkatimi çekiyor :hmmm

Hocam Google'ı elinden geldiğince kısıtlayacaksın ki ben de öyle yapıyorum. Şu an market dahi yok benin cihazda. Yine de Google yapar istediğini tabi.

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Nereye gidiyorsun ki, yada şöyle diyim yol kaç saatlik :hmmm

Ankaraya gidiyomuş O.o Daha ilginç olanıda benim oturduğum mahalleye geliyo O.o

Edit: Etlikmiş Balgat değil :D neyse olsun :P

_RYUK_

_RYUK_

Üye

Kulağımda kulaklık, elimde telefon. Dizimin üstünde laptop. Önümde tv. Ayaklarım ne durumda bilmiyorum. Felç oldum felç. :zzz:

felç olmasan bile yakında radyasyondan gidersin :)

__xXx__

__xXx__

Üye
hadi allah rahatlık versin:bye2:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Hiç sevmiyorum ya ben. Geçmek bilmiyor o yollar uzadıkça uzuyor :D Tabii diğer yolculara da bağlı değişiyor yolculuğun gidişatı

Sus sus. Aklıma Nevşehir'e gidişim geldi :) Ah o gece! Çok çabuk geçmişti :ehe Ama şimdi yok :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

ya varya onları bende yaptım :ehe ne varki onlarda zor bişey değil fp1 arama widget ı varmı sende? :ehe

yaparsın hacı yapılmayacak birşey yok. fp1 mi diyorsun? overclock, kamera arayüzü ve tema dışında herşeyi çaldım. sistem optimizasyonu önemli benim için. düşük ram tüketimi-seri işlev :gun1:

doctorrr

doctorrr

Üye
şu an fena halde darbuka çalasım var alman komşu polise şikayet eder şimdi :dry:

Üst Alt