Peellliiinnn. :)
__xXx__ Üye Vatron' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım. Nasılız bu akşam? Bomba gibiyiz değil mi? Genişletmek için tıkla ... 116 kg lık bir c4 ile konuşuyorsun
Vatron' Alıntı: Hoşbulduk değerli arkadaşlarım. Nasılız bu akşam? Bomba gibiyiz değil mi? Genişletmek için tıkla ... 116 kg lık bir c4 ile konuşuyorsun
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim kuzu sen nasılsın Ve aleyküm selam Hocam goş geldin.. Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun seni gördüm iyi oldum
tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim kuzu sen nasılsın Ve aleyküm selam Hocam goş geldin.. Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun seni gördüm iyi oldum
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Abim sanırım görmedin yazımı nasılsın tekrar Genişletmek için tıkla ... Ben de sana yazmıştım ama.. Şükrolsun iyiyim. Sen?
MasteLaa' Alıntı: Abim sanırım görmedin yazımı nasılsın tekrar Genişletmek için tıkla ... Ben de sana yazmıştım ama.. Şükrolsun iyiyim. Sen?
doctorrr Üye alpayoktay' Alıntı: 1.300 üncü mesajı yazmanın verdiği sevinçle Genişletmek için tıkla ... aaa harbimi
alpayoktay' Alıntı: 1.300 üncü mesajı yazmanın verdiği sevinçle Genişletmek için tıkla ... aaa harbimi
MasteLaa Üye otostopçu' Alıntı: yarın önemli işlerim var yatmam lazım sonradan gelenlerin hepsine as iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
otostopçu' Alıntı: yarın önemli işlerim var yatmam lazım sonradan gelenlerin hepsine as iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: 116 kg lık bir c4 ile konuşuyorsun Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin nasılsın demiştim ama...
__xXx__' Alıntı: 116 kg lık bir c4 ile konuşuyorsun Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin nasılsın demiştim ama...
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de sen görmedin sandım çok özür dilerim biricik abim Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim.
MasteLaa' Alıntı: Ben de sen görmedin sandım çok özür dilerim biricik abim Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim.
__xXx__ Üye otostopçu' Alıntı: yarın önemli işlerim var yatmam lazım sonradan gelenlerin hepsine as iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
otostopçu' Alıntı: yarın önemli işlerim var yatmam lazım sonradan gelenlerin hepsine as iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
doctorrr Üye EzgiS' Alıntı: Peellliiinnn. Genişletmek için tıkla ... al işte iki bayan gece gece birbirini bulursa n'olur
EzgiS' Alıntı: Peellliiinnn. Genişletmek için tıkla ... al işte iki bayan gece gece birbirini bulursa n'olur
Placebo- Üye MasteLaa' Alıntı: Ezgi ablammm seni soramadım Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Fatihim. Kötüyüm ya.
MasteLaa' Alıntı: Ezgi ablammm seni soramadım Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Fatihim. Kötüyüm ya.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Üstad'ım.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... mirim, bu android den memnun musun? kısaca artıları ve eksilerini özetleyebilir misin?
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Üstad'ım.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... mirim, bu android den memnun musun? kısaca artıları ve eksilerini özetleyebilir misin?
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: ABLACANım beni takmıyor vay be Genişletmek için tıkla ... Sende beni takmıyorsun