Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
ayıp olmazsa ben artık gideyim..

MrTech

MrTech

Üye

benimde çenem düşüktür ama buraya takılamıyorum :D

şeker güzeldir.. herkes yesin ne farkeder :kop2:

- - - Eklendi - - -

cepnete nasıl katlanıyorsun ?

Olsun Cene Olsun Gel Abi.:ehe Bizimde 250 KB'lik Hız Arttırıcılarımız Var Abi :eller:

MrTech

MrTech

Üye

Bizi mi takip ediyorlar hiç anlamış değilim yahu :hmmm 18 tane misafir moderatörler bu konuda ne diyor acaba :) Misafir konusunu anlamış değilim.

- - - Eklendi - - -

Olur :zzz:

Misafirler Bence Şu Nedenden Geliyorlar "Maxicep'in En Bereketli Konusunda Cok Pis Harclık Koparırız"Diye Düüşünüyorlar.Ama Ozan Abi Diyor ki Olmaaz Üye Ol Yine Gel :ehe

- - - Eklendi - - -

hüsnücan bişey soracagım yaa.. o avatardaki sen misin :)
:ehe

ayıp olur yarın pazar çünkü :no:
:evet:

hız arttırıcı neki :hmmm
Mesela Normalde Cepnet'in Hızı 10 Kb Falan Programımı Acıyorum 250 Kb'lerde Ucuyorum :ehe

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
kalıyorum o zaman sizi mi kırıcam :)

cardanadam

cardanadam

Üye

Bizi mi takip ediyorlar hiç anlamış değilim yahu :hmmm 18 tane misafir moderatörler bu konuda ne diyor acaba :) Misafir konusunu anlamış değilim.

- - - Eklendi - - -

Olur :zzz:

uzaktan bakıyorlar sadece yazamıyorlar özlemle cezalarının bitmesini bekliyorlar

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MrTech

MrTech

Üye
kalıyorum o zaman sizi mi kırıcam :)
Süleyman Naber :D Pardon Hüsnücan dı :ehe Kal Tabi Yarın Pazar :)

- - - Eklendi - - -

uzaktan bakıyorlar sadece yazamıyorlar özlemle cezalarının bitmesini bekliyorlar
Parmahlıklar Ardunda :D

yok yav :) Ne var abi resimde yav herkes soruyor :) MrTech bugün sana iyi malzeme çıktı :D
Yaşar Abi İsmim :D Hehe :D
Adam King Ya :)

codblackops2

codblackops2

Üye
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Misafirler Bence Şu Nedenden Geliyorlar "Maxicep'in En Bereketli Konusunda Cok Pis Harclık Koparırız"Diye Düüşünüyorlar.Ama Ozan Abi Diyor ki Olmaaz Üye Ol Yine Gel :ehe

- - - Eklendi - - -

:ehe

:evet:

Mesela Normalde Cepnet'in Hızı 10 Kb Falan Programımı Acıyorum 250 Kb'lerde Ucuyorum :ehe
lafı gevelemede çıkart baklayı :kop2:

Üst Alt