Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
slm
allah kahretsın mavi kartımı kaybettım ve yenı dolum yaptırmıstım bıde yarın sınava gıtcem of delı olcam nasıl olcak
şimdi çaldırdım iptal edebılıyomuyum bıde param yandımı bır desın bana

Sınavında başarılar...

doctorrr

doctorrr

Üye
gökçen abi gözünü sevem yardım et movistar attım bir süreliğine meraktan:ehe sonra orjinal belleye dönülmüyor nokia yazısı geliyor tak gidiyor :(

MrTech

MrTech

Üye
slm
allah kahretsın mavi kartımı kaybettım ve yenı dolum yaptırmıstım bıde yarın sınava gıtcem of delı olcam nasıl olcak
İnternetten İptal Et yada Çalındı Dilekcesini E-Posta Yolu İle Gönder ve Dolum Yaptıgını Gösteren Fişin Detaylarını Yazıp Gönder.

senin yaşlarındayken yazılım kodluyordum amator oyun c++ ları yazıyordum arkadaşım grafiğini yapıyordu oğlum ne diyon sen :D o yaşlarda o böyle şeyler normal ppm den ayrı bi konu oldu ama olsun :D

Abi Hack ve İnternet Kurduyumdur,Telefon Modifiyesi Yaparım Falan ama C++'dan Hic Ama Hic Anlamam.:D

cardanadam

cardanadam

Üye
slm

mavi kart ne işe yarar ki? Paranın yandığını sanmıyorum biri bulmadıysa kartın içindedir bulduysa bile yanmaz harcanır :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Aleykum Selam Üstad'ım Hoşgeldin...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
StunnerDead

StunnerDead

Üye
İnternetten İptal Et yada Çalındı Dilekcesini E-Posta Yolu İle Gönder ve Dolum Yaptıgını Gösteren Fişin Detaylarını Yazıp Gönder.

Abi Hack ve İnternet Kurduyumdur,Telefon Modifiyesi Yaparım Falan ama C++'dan Hic Ama Hic Anlamam.:D

Böbürlenmek gibi olmasında onlar c++ nın yanında çok ufak şeyler. Kodlama yapmak kadar zor birşey yok . Logaritma Algoritma gibi şeyler bilmek zorundasın matematik iyi olmalı yani. :D

doctorrr

doctorrr

Üye
gökçeen abiii üstadım azizim bi bak gözünü seveyim harbiden çuvalladım )):

cardanadam

cardanadam

Üye

aleyküm selam :)

MrTech

MrTech

Üye

Böbürlenmek gibi olmasında onlar c++ nın yanında çok ufak şeyler. Kodlama yapmak kadar zor birşey yok . Logaritma Algoritma gibi şeyler bilmek zorundasın matematik iyi olmalı yani. :D

Hee Mesela Antivirüse 10 Yıl Yüklemek Gibi Bisey ise Biliyorumdur.Algoritma Cok Kullanıyorum Hack İşlerinde İşime Yarıyor :D

pelın_

ya of napcam ben bıde yarın sınav var:(

Üst Alt