:hmmm :allalla:
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler herkese ne düşünüyorsun gökçenim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: çıkıyorum sağlıcakla kalın Genişletmek için tıkla ...
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Abim sen çok hızlısın Genişletmek için tıkla ... hızlı yaşa genç öl demişler
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Abim sayfayı güncellemek için yazıyorum malum 15 sayfa birikiyor Genişletmek için tıkla ... Hayırdır yavaşsın Bu gece
MasteLaa' Alıntı: Abim sayfayı güncellemek için yazıyorum malum 15 sayfa birikiyor Genişletmek için tıkla ... Hayırdır yavaşsın Bu gece
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... sende gönül dostu
cardanadam Üye nextman' Alıntı: Hayırlı geceler herkese ne düşünüyorsun gökçenim Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
nextman' Alıntı: Hayırlı geceler herkese ne düşünüyorsun gökçenim Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... biz geldik sen gitin öle olsun
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap rabbace' Alıntı: Hayırdır yavaşsın Bu gece Genişletmek için tıkla ... ona yavaş deme
Nextman Emekli Yönetici rabbace' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk arkadaşım sıcakmı havalar orda ?
CABBAR Üye Vatron' Alıntı: ona yavaş deme Genişletmek için tıkla ... Yalan mı ha yalan mı vurayım mı kemerle şimdi
Vatron' Alıntı: ona yavaş deme Genişletmek için tıkla ... Yalan mı ha yalan mı vurayım mı kemerle şimdi
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap rabbace' Alıntı: Yalan mı ha yalan mı vurayım mı kemerle şimdi Genişletmek için tıkla ... bak git
cardanadam Üye pelın_' Alıntı: bnde varımm Genişletmek için tıkla ... yarın akşam işe gitmezsem söz sabaha kadar konuşuruz anlaşılan kimse ilgilenmiyor seninle ama şimdi çıkmam gerekiyor
pelın_' Alıntı: bnde varımm Genişletmek için tıkla ... yarın akşam işe gitmezsem söz sabaha kadar konuşuruz anlaşılan kimse ilgilenmiyor seninle ama şimdi çıkmam gerekiyor
CABBAR Üye nextman' Alıntı: hoşbulduk arkadaşım sıcakmı havalar orda ? Genişletmek için tıkla ... (isim bağışla ben Aykut) Sakaryadayım ben baya sıcak bugün termometre 37 gösteriyordu
nextman' Alıntı: hoşbulduk arkadaşım sıcakmı havalar orda ? Genişletmek için tıkla ... (isim bağışla ben Aykut) Sakaryadayım ben baya sıcak bugün termometre 37 gösteriyordu