murat abi neye kızdı?
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Bana mı ? Murat abiye mi ? Genişletmek için tıkla ... Murat abi, bizlere darıldı Aykut abim
rabbace' Alıntı: Bana mı ? Murat abiye mi ? Genişletmek için tıkla ... Murat abi, bizlere darıldı Aykut abim
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Pelin Soguk Su Dök Basına Serinlersin Genişletmek için tıkla ... ''Pelin Abla'' kardeşim
MrTech' Alıntı: Pelin Soguk Su Dök Basına Serinlersin Genişletmek için tıkla ... ''Pelin Abla'' kardeşim
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Murat abi, bizlere darıldı Aykut abim Genişletmek için tıkla ... Murat abim kolay kolay darilmaz Kötü bişey olmadi inşallah
MasteLaa' Alıntı: Murat abi, bizlere darıldı Aykut abim Genişletmek için tıkla ... Murat abim kolay kolay darilmaz Kötü bişey olmadi inşallah
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: ''Pelin Abla'' kardeşim Genişletmek için tıkla ... Fatih abi dediyse öyledir :P
cardanadam Üye pelın_' Alıntı: of cok sıcakkk - - - Eklendi - - - hep aglatıyolar benı ya Genişletmek için tıkla ... ağlama ağlama
pelın_' Alıntı: of cok sıcakkk - - - Eklendi - - - hep aglatıyolar benı ya Genişletmek için tıkla ... ağlama ağlama
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bende bu mahir/mürid nerede diyorum ya, bir daha halkayı bırakma. Genişletmek için tıkla ... Yorgunum şeyhim başmuridliğe terfi edersen belki :P
OttomaN TigeR' Alıntı: bende bu mahir/mürid nerede diyorum ya, bir daha halkayı bırakma. Genişletmek için tıkla ... Yorgunum şeyhim başmuridliğe terfi edersen belki :P
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Murat abim kolay kolay darilmaz Kötü bişey olmadi inşallah Genişletmek için tıkla ... Mesajlarını gördükleri halde cevap yazmadıklarını söyledi abim
rabbace' Alıntı: Murat abim kolay kolay darilmaz Kötü bişey olmadi inşallah Genişletmek için tıkla ... Mesajlarını gördükleri halde cevap yazmadıklarını söyledi abim
MrTech Üye Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 4 misafir) MrTech, pelın_, rabbace, MasteLaa+, StunnerDead+, Metin, cardanadam, tinasoft, m542tf
Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 4 misafir) MrTech, pelın_, rabbace, MasteLaa+, StunnerDead+, Metin, cardanadam, tinasoft, m542tf
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler biricik abim tekrar gel lütfen