Hoşbuldum Nasılsınız ? Tesekkürler Hanımefendi Sizi Sormalı ?
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşbuldum Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Tesekkürler Hanımefendi Sizi Sormalı ?
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşbuldum Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Tesekkürler Hanımefendi Sizi Sormalı ?
m542tf Üye MrTech' Alıntı: Havan Kime Abi Bende 2G'nin 4 Cekerini Kırıyorum Saolasın.Hosgeldin Benimki 3G'li Olsa Aglatırım Bu Cepneti ama 2G'li Telimiz Genişletmek için tıkla ... 3g demişim üzgünüm 3.5g imiş
MrTech' Alıntı: Havan Kime Abi Bende 2G'nin 4 Cekerini Kırıyorum Saolasın.Hosgeldin Benimki 3G'li Olsa Aglatırım Bu Cepneti ama 2G'li Telimiz Genişletmek için tıkla ... 3g demişim üzgünüm 3.5g imiş
MrTech Üye m542tf' Alıntı: 3g demişim üzgünüm 3.5g imiş Genişletmek için tıkla ... 3.75 G'ye Cıkıyor mu ? Yiter G G'dir
m542tf' Alıntı: 3g demişim üzgünüm 3.5g imiş Genişletmek için tıkla ... 3.75 G'ye Cıkıyor mu ? Yiter G G'dir
cardanadam Üye m542tf' Alıntı: 3g demişim üzgünüm 3.5g imiş Genişletmek için tıkla ... benimkide 3,5 atıyo pardon çekiyo diyecektim
m542tf' Alıntı: 3g demişim üzgünüm 3.5g imiş Genişletmek için tıkla ... benimkide 3,5 atıyo pardon çekiyo diyecektim
MrTech Üye cardanadam' Alıntı: benimkide 3,5 atıyo pardon çekiyo diyecektim Genişletmek için tıkla ... 2 Tane N8'li Hava Atıyorr. Var mı Yan Bakan - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: benimkide 3,5 atıyo pardon çekiyo diyecektim Genişletmek için tıkla ... Göbecik mi Atıyor Abi - - - Eklendi - - - Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 0 misafir) MrTech, Pondusss+, cardanadam, codblackops2+, m542tf
cardanadam' Alıntı: benimkide 3,5 atıyo pardon çekiyo diyecektim Genişletmek için tıkla ... 2 Tane N8'li Hava Atıyorr. Var mı Yan Bakan - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: benimkide 3,5 atıyo pardon çekiyo diyecektim Genişletmek için tıkla ... Göbecik mi Atıyor Abi - - - Eklendi - - - Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 0 misafir) MrTech, Pondusss+, cardanadam, codblackops2+, m542tf
cardanadam Üye MrTech' Alıntı: 2 Tane N8'li Hava Atıyorr. Var mı Yan Bakan - - - Eklendi - - - Göbecik mi Atıyor Abi Genişletmek için tıkla ... ben düz bakıyom
MrTech' Alıntı: 2 Tane N8'li Hava Atıyorr. Var mı Yan Bakan - - - Eklendi - - - Göbecik mi Atıyor Abi Genişletmek için tıkla ... ben düz bakıyom
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Merhaba.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abim nasılsın özlettin kendini
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: A.selam nasılsın Furkan? Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim sen
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: Sa. gençler Genişletmek için tıkla ... Abi Uyuyormuydun 2 Gündür Dedim Heralde Kıs Uykusuna Gecmistir
StunnerDead' Alıntı: Sa. gençler Genişletmek için tıkla ... Abi Uyuyormuydun 2 Gündür Dedim Heralde Kıs Uykusuna Gecmistir