Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

futbol123

futbol123

Üye
.

Son düzenleme:
MrTech

MrTech

Üye

Görüyordum kuzum ama anlamadım başta.

- - - Eklendi - - -

Neyse siz nasıl biliyorsanız öyle yapın dostlarım :)
:hmmm

- - - Eklendi - - -

Mutlaka ilk kavga yapmıştır herhalde ama bence kalıp önemli değil vurucağın yeri bil yeter :)
Kavga Bi Defa Ettim Bu Sene Adama Salladım Yumrukları Oda Bana Bi Caktı Öyle Yani Yine Titrerim :)
[QUOTE=" Tehlike ";4948398]
Bakırköy ben sana öncedende mesaj yazmıştım dimi hatırladım.
[/QUOTE]
Yok Abi Yazmadın.Yakınsın Bana

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Aferin sana kardeşim buna da şükür :sarıl:

Sağol kardeşim. bilirmisiniz ama nargile içtikden sonra şakakların ustunde bı ağrı olur. o ağrı var şu an yemek yemeden once daha çok vardı azaldı. bir daha ikindi 4 de uyumadan önce birşey ler yıyıp uyuyacam

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
BlackNinja03

BlackNinja03

Üye

- - - Eklendi - - -

Kavga Bi Defa Ettim Bu Sene Adama Salladım Yumrukları Oda Bana Bi Caktı Öyle Yani Yine Titrerim :)

Yok Abi Yazmadın.Yakınsın Bana

Sert olman gerekicek Bide kas geliştir bence gerekli Mutlaka sert vuruşlar yapabilirsin :ehe

futbol123

futbol123

Üye
...

Son düzenleme:
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

kavga iyi birşey değildir. ama zorda kalınca kaçınılmazdır. rakibinin gözlerinin içine bakacaksın.

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Tehlike ";4948411][COLOR="DarkRed' Alıntı:

O zaman body e yazılıcaksın kas yapıp öyle gidiceksin yoksa çok acı çekersin zayıf oldugun için abisi.

Etmemiştir.Kalıpta çok önemli atıyorum karnına vurdun vurdun birşey olmadı adama napıcaksın :D hemen topuk:d: seninde güçlü olman gerekiyor ki verdiğin hasar fazla olsun

Yok kas olsun yeter dicem :ehe
[/COLOR]

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben gidiyorum canımsınız hepinizi seviyorum iyi geceler tatlı rüyalar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Üst Alt