StunnerDead
Üye
Futbola gel kardeşim![]()
Nefret ederim
basketball is my life :O
neyse ben yemeği hazırlıyım olduğu yerden olmuyor . doğrucam sucukları daha o hoo 
Futbola gel kardeşim![]()
basketball is my life :O
neyse ben yemeği hazırlıyım olduğu yerden olmuyor . doğrucam sucukları daha o hoo 
Yok be yemek de yetenekli değilimdir de öğrenci moduna alışığımayrıca insanın kendı yaptığı yemeği yemesi kadar güzel birşey yok
![]()

ben sıçramamı çok geliştirdim. . binanın tavanlarına felan değiyorum boyumu tam bilmiyorum ama 1.75 olabilirm![]()
Gecmis Olsun.
Bizim okulda da Anıl var yahu basketi süper oynuyor bu Anıllar hep böyle midir
antrenman şart. ben pro değilim ama ilkokuldan beri okul takımında adım vardır bi ünide girmedim ondada ben istemedim.

Nefret ederimbasketball is my life :O
![]()

Bende gelim mi be
Nefret ederimbasketball is my life :O
![]()

istersen doğrama yani sorun yok![]()
Ben büyük doğrarım daha güzel olur 
bende en fazla 1.75
Geçmiş olsun kardeşim![]()
Evet.biri basketbol mu dedi

Bizim okulda da Anıl var yahu basketi süper oynuyor bu Anıllar hep böyle midir![]()
hatırlıyorum da ilk zamanlarda hedefim topu potaya yetiştirmekti ne günlerdi be 
Bende gelim mi be
- - - Eklendi - - -
Ben büyük doğrarım daha güzel olur
![]()

Ben 176Benim Boyum 1.75![]()
İşim yaş 
biri basketbol mu dedi

Benim hala hedefim o Anıl ben oynayamam basket ama futbol forvetim ( Yolspor ) belki bilirsin
olabilir ben kendimi şut ağırlıklı geliştirdim 3lük kaçırmamdahatırlıyorum da ilk zamanlarda hedefim topu potaya yetiştirmekti ne günlerdi be
![]()