Hmm tamam abim işinde zormuş baya allah kolaylık versin :) sağol :gun1:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap BlueNighT03' Alıntı: Hmm tamam abim işinde zormuş baya allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... sağol
BlueNighT03' Alıntı: Hmm tamam abim işinde zormuş baya allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... sağol
BlackNinja03 Üye MasteLaa' Alıntı: Eee kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiiym abim sen nasılsın
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Fazla irdeleme Mahir konuyu saptırırsın, Sonra olan sana olur silahını kaptırırsın. Genişletmek için tıkla ... Abi Çok Siir Yazma Kafayı Sıyırırsın Böyle Yaza Yaza Motoru Bozarsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Fazla irdeleme Mahir konuyu saptırırsın, Sonra olan sana olur silahını kaptırırsın. Genişletmek için tıkla ... Abi Çok Siir Yazma Kafayı Sıyırırsın Böyle Yaza Yaza Motoru Bozarsın
MrTech Üye Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) MrTech, nsekiz, BlueNighT03+, StunnerDead+, MasteLaa+, Joker.+
Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) MrTech, nsekiz, BlueNighT03+, StunnerDead+, MasteLaa+, Joker.+
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap eyvah. bizim acil sevis yine karıştı. yakınları kriz geçiriyor. az sonra görüşürüz....
MrTech Üye nsekiz' Alıntı: burada 1 hafta takılsam 10bin mesaj olur, olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Yok Artık
nsekiz' Alıntı: burada 1 hafta takılsam 10bin mesaj olur, olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Yok Artık
MasteLaa Üye BlueNighT03' Alıntı: İyiiym abim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın yemek paylaşımlarına başlayayım mı malum Ramazan
BlueNighT03' Alıntı: İyiiym abim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın yemek paylaşımlarına başlayayım mı malum Ramazan
OttomaN TigeR Üye Adilx05' Alıntı: Hoba Bende Geldim ^^ Genişletmek için tıkla ... Yanlış odaya geldiniz sanırım, kimi aramıştınız yardımcı olayım? hoşgeldin
Adilx05' Alıntı: Hoba Bende Geldim ^^ Genişletmek için tıkla ... Yanlış odaya geldiniz sanırım, kimi aramıştınız yardımcı olayım? hoşgeldin
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: eyvaaahh. bizim acil sevis yine karıştı. yakınları kriz geçiriyor. az sonra görüşürüz.... Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun
Vatron' Alıntı: eyvaaahh. bizim acil sevis yine karıştı. yakınları kriz geçiriyor. az sonra görüşürüz.... Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: burada 1 hafta takılsam 10bin mesaj olur, olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Yuh Ben nerede Tuğgeneral oldum sanıyorsun Anıl
nsekiz' Alıntı: burada 1 hafta takılsam 10bin mesaj olur, olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Yuh Ben nerede Tuğgeneral oldum sanıyorsun Anıl
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Fazla irdeleme Mahir konuyu saptırırsın, Sonra olan sana olur silahını kaptırırsın. Genişletmek için tıkla ... Böyle manalı beyitlerle olmaz bu işler At dediğin zora gelince kişner
OttomaN TigeR' Alıntı: Fazla irdeleme Mahir konuyu saptırırsın, Sonra olan sana olur silahını kaptırırsın. Genişletmek için tıkla ... Böyle manalı beyitlerle olmaz bu işler At dediğin zora gelince kişner
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Abi Çok Siir Yazma Kafayı Sıyırırsın Böyle Yaza Yaza Motoru Bozarsın Genişletmek için tıkla ... Sanırım üsteki yazıdan aldım ben dersimi, Bir daha şiir yazarsam, silkelesinler beni,
MrTech' Alıntı: Abi Çok Siir Yazma Kafayı Sıyırırsın Böyle Yaza Yaza Motoru Bozarsın Genişletmek için tıkla ... Sanırım üsteki yazıdan aldım ben dersimi, Bir daha şiir yazarsam, silkelesinler beni,
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Yuh Ben nerede Tuğgeneral oldum sanıyorsun Anıl Genişletmek için tıkla ... ben 2 haftadan fazladır takılıyorum tuğgeneralliğim felan yok
MasteLaa' Alıntı: Yuh Ben nerede Tuğgeneral oldum sanıyorsun Anıl Genişletmek için tıkla ... ben 2 haftadan fazladır takılıyorum tuğgeneralliğim felan yok
MrTech Üye Vatron' Alıntı: eyvah. bizim acil sevis yine karıştı. yakınları kriz geçiriyor. az sonra görüşürüz.... Genişletmek için tıkla ... Allah Yar ve yardımcınız olsun
Vatron' Alıntı: eyvah. bizim acil sevis yine karıştı. yakınları kriz geçiriyor. az sonra görüşürüz.... Genişletmek için tıkla ... Allah Yar ve yardımcınız olsun
BlackNinja03 Üye MasteLaa' Alıntı: İyiyim sağolasın yemek paylaşımlarına başlayayım mı malum Ramazan Genişletmek için tıkla ... Yok abim biraz kilo var atmaya çalışıyom boy az 1.60 Kilo 58 Biraz gösteriyom az yiyom çayı şekersiz içiyom getirme hiç
MasteLaa' Alıntı: İyiyim sağolasın yemek paylaşımlarına başlayayım mı malum Ramazan Genişletmek için tıkla ... Yok abim biraz kilo var atmaya çalışıyom boy az 1.60 Kilo 58 Biraz gösteriyom az yiyom çayı şekersiz içiyom getirme hiç