:D Hayırlı Ola :D Abin pro oğlim :=D
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Halay başı kim çeker bir edalı kız çeker, O kız mendil düşürmüş billah eyvallah eder teh teh teh
MrTech' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Halay başı kim çeker bir edalı kız çeker, O kız mendil düşürmüş billah eyvallah eder teh teh teh
StunnerDead Üye nsekiz' Alıntı: kahve isteyen? Genişletmek için tıkla ... Vucudum kafein üretiyor sanki kendi kendime uyuyamıyorum ama bi kahve ye de yok denilmez hani.
nsekiz' Alıntı: kahve isteyen? Genişletmek için tıkla ... Vucudum kafein üretiyor sanki kendi kendime uyuyamıyorum ama bi kahve ye de yok denilmez hani.
BlackNinja03 Üye MasteLaa' Alıntı: İzmir'den gelirken geçtim simit,poğaça felan alıp yemiştim sadece gezmedim hiç Genişletmek için tıkla ... Gezsen seversin ben alıştım pek sevmiyom evden arada bi arkadaşlara uğruyorum
MasteLaa' Alıntı: İzmir'den gelirken geçtim simit,poğaça felan alıp yemiştim sadece gezmedim hiç Genişletmek için tıkla ... Gezsen seversin ben alıştım pek sevmiyom evden arada bi arkadaşlara uğruyorum
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Halay başı kim çeker bir edalı kız çeker, O kız mendil düşürmüş billah eyvallah eder teh teh teh Genişletmek için tıkla ... Abim Allah o güzel neşeni hiç bozmaz inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Halay başı kim çeker bir edalı kız çeker, O kız mendil düşürmüş billah eyvallah eder teh teh teh Genişletmek için tıkla ... Abim Allah o güzel neşeni hiç bozmaz inşallah
StunnerDead Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sağol hoşgeldin
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sağol hoşgeldin
Joker. Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin kuzum nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzu kuzu yaşıyoz
OttomaN TigeR Üye Joker.' Alıntı: Hoş bulduk Yaşar Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin genç dostum nasılsın?
Joker.' Alıntı: Hoş bulduk Yaşar Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin genç dostum nasılsın?
MasteLaa Üye BlueNighT03' Alıntı: Gezsen seversin ben alıştım pek sevmiyom evden arada bi arkadaşlara uğruyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de Bursa'dan geldim şimdi Maraştayım ve Bursa'yı çok arıyorum
BlueNighT03' Alıntı: Gezsen seversin ben alıştım pek sevmiyom evden arada bi arkadaşlara uğruyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de Bursa'dan geldim şimdi Maraştayım ve Bursa'yı çok arıyorum
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: Abin pro oğlim :=D Genişletmek için tıkla ... Abiniz Co tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.Hosgeldin. OttomaN TigeR' Alıntı: Halay başı kim çeker bir edalı kız çeker, O kız mendil düşürmüş billah eyvallah eder teh teh teh Genişletmek için tıkla ... Joker.' Alıntı: Hoş bulduk Yaşar Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Saol.Seni Sormalı
StunnerDead' Alıntı: Abin pro oğlim :=D Genişletmek için tıkla ... Abiniz Co tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.Hosgeldin. OttomaN TigeR' Alıntı: Halay başı kim çeker bir edalı kız çeker, O kız mendil düşürmüş billah eyvallah eder teh teh teh Genişletmek için tıkla ... Joker.' Alıntı: Hoş bulduk Yaşar Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Saol.Seni Sormalı
MasteLaa Üye Joker.' Alıntı: İyiyim kuzu kuzu yaşıyoz Genişletmek için tıkla ... Kuzum kuzu kuzu kuzularsın inşallah
Joker.' Alıntı: İyiyim kuzu kuzu yaşıyoz Genişletmek için tıkla ... Kuzum kuzu kuzu kuzularsın inşallah
Joker. Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin fotogfafını yaptım gördün mü
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin fotogfafını yaptım gördün mü
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Abim Allah o güzel neşeni hiç bozmaz inşallah Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim teşekkür ederim Allah razı olsun.
MasteLaa' Alıntı: Abim Allah o güzel neşeni hiç bozmaz inşallah Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim teşekkür ederim Allah razı olsun.