ee şimdi ben uzaklaşayım mı?![]()

ee şimdi ben uzaklaşayım mı?![]()
Benim yaşım 21 olacak ben eve gittiğimde sürekli çizgi film izlerimtsubasa'nin yeri ayrıdır
![]()
Yahu dur heleee şimdi ben uzaklaşayım mı?![]()

Tamam canım benim
Bakarız uyuyamassam kardeşim![]()

Çizgi film arada bir güzel oluyor abimBenim yaşım 21 olacak ben eve gittiğimde sürekli çizgi film izlerimtsubasa'nin yeri ayrıdır
![]()

ben de GumBall izliyorum. Çok kaliteli espriler var

Bence burada takıl oraya arada bir uğraMaxide TakılıyorumBuraya Arada Bi Ugruyorum
![]()

Sınava Ilk defa mi giriyorsun
CN de çıkan mı ?
Cartoon networktki mi hiç sevemedim onu ben 1 kere izlemiştim![]()

Onu bilmiyorum ama sabah unutmazsam araştırayım bi bakayım![]()

CN de çıkan mı ?
bu sınava ilk defa
burada izlemeye vakit kalmıyor ama eve gidince kesin izliyorum. Gülmek için izlersen gülersin
- - - Eklendi - - -
bak bak
- - - Eklendi - - -
evet

Çok önemli abim yahu mutlaka yazın çalışmak gerekiyor gelecek meselesi beklenti büyükKazasız belasız Hayırlı sonuç alırsın inşallah. Daha sınava erken ama maxicepte sohbete doyum olmuyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Kendimi kontrol ederim dersen gitme bi yere. Sınav hayatına yön verecek bi sınav gerçekten önemli

Kazasız belasız Hayırlı sonuç alırsın inşallah. Daha sınava erken ama maxicepte sohbete doyum olmuyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Kendimi kontrol ederim dersen gitme bi yere. Sınav hayatına yön verecek bi sınav gerçekten önemli

Bence burada takıl oraya arada bir uğra![]()

Gumball Sahane Yahu Arada Bi İzliyorum
CN de çıkan mı ?

Çok önemli abim yahu mutlaka yazın çalışmak gerekiyor gelecek meselesi beklenti büyük![]()
Furkan bugün bir şey var sende ama

Daldın hayırdır