MasteLaa
Üye
Hamd olsun canım abim sağolasınFatihim yarın (saat 12'yi geçti bugün) sınavım var çalışmak istemiyorum ama aklım sınavda eeeh iyi demek adettendirsen nasılsın
Abim biraz geç oldu zaten çalışamazsın 
Hamd olsun canım abim sağolasınFatihim yarın (saat 12'yi geçti bugün) sınavım var çalışmak istemiyorum ama aklım sınavda eeeh iyi demek adettendirsen nasılsın
Abim biraz geç oldu zaten çalışamazsın 
aleykum selam ustam keyiflerin nasıl?![]()
Ben de iyiyim kuzumAllah neşeni artırsın
![]()
21'den gün çaldımsenin kaç ? (Bu arada yaşı bilmeden Ömer dedim kusura bakma büyüğümsen )

gıcırında gıcırında[ENGİN];4938409' Alıntı:
hoşbulduk keyifler iyi sende nasıl kardeşim?

Hoş geldin canım abim nasılsın adına kurbanben forumda herkesin kil oldugu ama 5-6 kisinin cok sevdigi surekli ban yiyen ama buda gecer diyen pessimistic herkese selamlar

ben forumda herkesin kil oldugu ama 5-6 kisinin cok sevdigi surekli ban yiyen ama buda gecer diyen pessimistic herkese selamlar

Nasılsın kardeşim
gıcırında gıcırında![]()

Engin abim ve aleykümselam hoşgeldin
bütün gece selamun aleykum nasılsın iyiyim sen nasılsın bende iyiym çok şükür görüşürüz babay diye geçeçek diye korkuyorum ha![]()
başlarda böyle oluyor hep yaa[ENGİN];4938424' Alıntı:
hoşbulduk kardeşim iyisin inşallah.

bütün gece selamun aleykum nasılsın iyiyim sen nasılsın bende iyiym çok şükür görüşürüz babay diye geçeçek diye korkuyorum ha![]()

Olsun canım abim böyle güzel onlar iyiyim dedikçe ben mutlu oluyorumEee daha daha nasılsınbaşlarda böyle oluyor hep yaa
- - - Eklendi - - -
ALLAHA şükür engin abi![]()

Hoş geldin canım abim nasılsın adına kurban![]()
Hamd olsun canım abim sağolasınAbim biraz geç oldu zaten çalışamazsın
![]()
sabaha inşallah 
Nasılsın kardeşim![]()
biraz cıvığım erdim la sıcaktan 
gecenin müdavimleri ben kaçar kısa da olsa sizlerle muhabbet etmek güzeldi herkeze iyi geceler
bir kişi hariç (Vatron) !!

gecenin müdavimleri ben kaçar kısa da olsa sizlerle muhabbet etmek güzeldi herkeze iyi geceler
bir kişi hariç (Vatron) !!
kedi canını senin gece gece adnan oktar geldi aklıma ...
Olsun canım abim böyle güzel onlar iyiyim dedikçe ben mutlu oluyorum![]()