Serdarmış demek ki :ehe:( somuru:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap StunnerDead' Alıntı: Kime atarın senin Genişletmek için tıkla ... sana
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: hacı komik konu başlattın. sonra cevabı kestin. konuşmak istemiyon mu nedir? anlayak hele? sanki benle konuşmak istemiyon eskisi gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla ... Yok canım abim yanlış anlamışsındır sen kuzum üzülme yahu Gökçen abim görmüyordur
Vatron' Alıntı: hacı komik konu başlattın. sonra cevabı kestin. konuşmak istemiyon mu nedir? anlayak hele? sanki benle konuşmak istemiyon eskisi gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla ... Yok canım abim yanlış anlamışsındır sen kuzum üzülme yahu Gökçen abim görmüyordur
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: hacı komik konu başlattın. sonra cevabı kestin. konuşmak istemiyon mu nedir? anlayak hele? sanki benle konuşmak istemiyon eskisi gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla ... Abi uykum geldi de bir türlü çıkamadım konudan yahu, sen de iki gündür iyi alınıyon ha...
Vatron' Alıntı: hacı komik konu başlattın. sonra cevabı kestin. konuşmak istemiyon mu nedir? anlayak hele? sanki benle konuşmak istemiyon eskisi gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla ... Abi uykum geldi de bir türlü çıkamadım konudan yahu, sen de iki gündür iyi alınıyon ha...
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kumandanım mahiyetinde yazdım leyn... Genişletmek için tıkla ... Toplayım derken daha da batırdın abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Kumandanım mahiyetinde yazdım leyn... Genişletmek için tıkla ... Toplayım derken daha da batırdın abi
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: Toplayım derken daha da batırdın abi Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Abi uykum geldi de bir türlü çıkamadım konudan yahu, sen de iki gündür iyi alınıyon ha... Genişletmek için tıkla ... alınırım tabi. birden devam etmeyi kesince ne düşünecektim. değer veriyorumki alınıyorum. ama neyse - - - Eklendi - - - 50
OttomaN TigeR' Alıntı: Abi uykum geldi de bir türlü çıkamadım konudan yahu, sen de iki gündür iyi alınıyon ha... Genişletmek için tıkla ... alınırım tabi. birden devam etmeyi kesince ne düşünecektim. değer veriyorumki alınıyorum. ama neyse - - - Eklendi - - - 50
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: sağol iyiyim. Sen ? Genişletmek için tıkla ... Kardeşcan bugün hangi filmi izleyeceksin ?
Pondusss' Alıntı: sağol iyiyim. Sen ? Genişletmek için tıkla ... Kardeşcan bugün hangi filmi izleyeceksin ?
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: alınırım tabi. birden devam etmeyi kesince ne düşünecektim. değer veriyorumki alınıyorum. ama neyse - - - Eklendi - - - 50 Genişletmek için tıkla ... Adam alıngan - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Kendinize iyi bakın, Genişletmek için tıkla ...
Vatron' Alıntı: alınırım tabi. birden devam etmeyi kesince ne düşünecektim. değer veriyorumki alınıyorum. ama neyse - - - Eklendi - - - 50 Genişletmek için tıkla ... Adam alıngan - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Kendinize iyi bakın, Genişletmek için tıkla ...