Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Gökçen abi ne yarışması ki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eyvallah Fatih

MrTech

MrTech

Üye
aykut abi napayım ?

Elektr0

Elektr0

Üye
:aha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
millet döküldü

CABBAR

CABBAR

Üye
İstanbul.Sbs ile anadolu kısmına dedi karne notu ile teknik kısmına bilgisayar mühendisligi okumak istiyorum.belgeleri indirdim 12 temmuza kadar kayıt varmıs karne notu ile.sence gitmeli miyim ?

Teknik lise dediğin sanırım meslek lisesi oluyor. Yaşar bilgisayar mühendisliği istiyorsan anadolu lisesine gitmen daha uygun olur. Ben anadolu lisesi mezunuyum her açıdan eğitim kalitesi fark ediyor. Güzel bi üniversiteye gitmek için güzel bi liseden mezun olmak önemli Yaşar. Daha vaktin var ilkokuldaki ya da lisedeki rehberlik öğretmenlerin sana daha güzel yardımcı olacaktır.

Elektr0

Elektr0

Üye
hoş bulduk :) gökçen abi
hoş bulduk fatih buluşuruz inş :D faceden ekle istersen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
uykum geldi galiba

CABBAR

CABBAR

Üye

Kayıtlı olduğum bir dernek var ve sıır yarışması düzenliyor mesaj atmışlar cevaplamadim henüZ

Gökçen abi şiir konusunda hiç bilgim yoktur, hiç ilgim de olmadı bugüne kadar yalnız okudum abi gir derim ben.

MrTech

MrTech

Üye
Teknik lise dediğin sanırım meslek lisesi oluyor. Yaşar bilgisayar mühendisliği istiyorsan anadolu lisesine gitmen daha uygun olur. Ben anadolu lisesi mezunuyum her açıdan eğitim kalitesi fark ediyor. Güzel bi üniversiteye gitmek için güzel bi liseden mezun olmak önemli Yaşar. Daha vaktin var ilkokuldaki ya da lisedeki rehberlik öğretmenlerin sana daha güzel yardımcı olacaktır.

Simdi Abi Bu Liseye Gireyim mi ? Memleketteyim Nerde Rehber Ögretmeni O Zaman İstanbula Gecmem Lazım Abi :(

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Simdi Abi Bu Liseye Gireyim mi ? Memleketteyim Nerde Rehber Ögretmeni O Zaman İstanbula Gecmem Lazım Abi :(
Kardeşim normal Anadolu lisesine girmelisin Bilgisayar Mühendisliği için yani bence orayı tercih et eğitim kalitesi açısından diyorum..

- - - Eklendi - - -

:hmmm twitter mi oda ney dememi bekleme benimde var :pro:

- - - Eklendi - - -

yok abi sen daha bir 10 km yi 25 km/s hızla koşarsın :d:
Sende her şey var abim maşallah :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Herkese tatlı rüyalar yatmalıyım :bye:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gökçen abi şiir konusunda hiç bilgim yoktur, hiç ilgim de olmadı bugüne kadar yalnız okudum abi gir derim ben.

sağol Aykut doğru söylüyorsun. kaybedecek birşey yok zaten.

MrTech

MrTech

Üye

Kardeşim normal Anadolu lisesine girmelisin Bilgisayar Mühendisliği için yani bence orayı tercih et eğitim kalitesi açısından diyorum..

- - - Eklendi - - -

Sende her şey var abim maşallah :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Herkese tatlı rüyalar yatmalıyım :bye:
:bye:

Üst Alt