s'a Aleykum selam Hoşgeldin
codblackops2 Üye rabbace' Alıntı: Murat abi binbaşı oldu diye konu açmak istedim dün gece açtırmak istemedi ama hallettik ömerle açtım konuyu Genişletmek için tıkla ...
rabbace' Alıntı: Murat abi binbaşı oldu diye konu açmak istedim dün gece açtırmak istemedi ama hallettik ömerle açtım konuyu Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aykut sen de hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş gördüm gökçen abim. Bu gece nasılsın abi ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Aykut sen de hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş gördüm gökçen abim. Bu gece nasılsın abi ?
codblackops2 Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum CANLAR... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum CANLAR... Genişletmek için tıkla ... aleykümselam Yanlış görmüyorum değil mi?
Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum CANLAR... Genişletmek için tıkla ... aleykümselam Yanlış görmüyorum değil mi?
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Hoş gördüm gökçen abim. Bu gece nasılsın abi ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim sen nasılsın?
rabbace' Alıntı: Hoş gördüm gökçen abim. Bu gece nasılsın abi ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim sen nasılsın?
codblackops2 Üye ben murat abinin paylaştığı resimlere() dayanamayacağım gidip çokokrem ekmek yiyeyim tabi bir yandanda film izleyerek
ben murat abinin paylaştığı resimlere() dayanamayacağım gidip çokokrem ekmek yiyeyim tabi bir yandanda film izleyerek