Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
(h)

codblackops2

codblackops2

Üye
Abi kuranda öyle yazıyorsa iş bitmiştir.tartışmaya gerek yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hristiyanlar iblisin Azrail mevkiinde iken cennetten kovulmuş bir melek olduğuna inanır

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
|-)

Joker.

Joker.

Üye
, Ben kaçar Muhabbetiniz bol olsu n

MrTech

MrTech

Üye
Neyse Beyler Allah Rahatlık Versin.Uykum Geldi,Bilegimin Agrısından da Duramıyorum.Kovalasın Sizi Kızlar :ehe

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Neyse Beyler Allah Rahatlık Versin.Uykum Geldi,Bilegimin Agrısından da Duramıyorum.Kovalasın Sizi Kızlar :ehe

Şu e okuldan kayıt işi nasıl oluyormuş bende okulmu değiştirsem .?q

CABBAR

CABBAR

Üye

tamam ışte yanlışlık yok dumansız ateşten yaratılmış bir cin dir
Bir zamanlar Rabb'in meleklere: "Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım" demişti. (Melekler): "A!.. Orada bozgunculuk yapacak ve kan dökecek birisini mi yaratacaksın? Oysa biz seni överek tesbih ediyor ve seni takdis ediyoruz" dediler. (Rabb'in): "Ben sizin bilmediklerinizi bilirim." Dedi.Bu meleklerin arasında şeytanda vardır.Melekler sadece söyleneni yapabilen hatasız robotlar gibidirler.Düşünemezler.Yorum kabiliyetleri yok denecek kadar azdır.Fakat melekler dışındaki varlıklar düşünebilme kabiliyetine sahiptir.Cinlerden olan Şeytan da düşünebilmektedir.Tıpkı bizim gibi.Fakat onun zekası ve üstünlükleri sıradan bir insana göre çok fazladır.

- - - Eklendi - - -

Yanlışlıkla renksiz oldu ctrl+A yapıp okuyabilirsiniz

codblackops2

codblackops2

Üye
Bir zamanlar Rabb'in meleklere: "Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım" demişti. (Melekler): "A!.. Orada bozgunculuk yapacak ve kan dökecek birisini mi yaratacaksın? Oysa biz seni överek tesbih ediyor ve seni takdis ediyoruz" dediler. (Rabb'in): "Ben sizin bilmediklerinizi bilirim." Dedi.Bu meleklerin arasında şeytanda vardır.Melekler sadece söyleneni yapabilen hatasız robotlar gibidirler.Düşünemezler.Yorum kabiliyetleri yok denecek kadar azdır.Fakat melekler dışındaki varlıklar düşünebilme kabiliyetine sahiptir.Cinlerden olan Şeytan da düşünebilmektedir.Tıpkı bizim gibi.Fakat onun zekası ve üstünlükleri sıradan bir insana göre çok fazladır.

Yazı tipin beyaz la bişi görünmüyo :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
neyse hadi yatak

- - - Eklendi - - -

iyi geceler :bye:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
lenn ben geldim yatıomusunz :O

Üst Alt