balım sen onun kusuruna bakma kontaklar kısa devre yaptı :D :zzz:
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: balım sen onun kusuruna bakma kontaklar kısa devre yaptı Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead' Alıntı: balım sen onun kusuruna bakma kontaklar kısa devre yaptı Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun. Sen? - - - Eklendi - - - İyiyim Canım Kardeşim Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun canım abim benim seni gördüm iyiydim daha iyi oldum
TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun. Sen? - - - Eklendi - - - İyiyim Canım Kardeşim Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun canım abim benim seni gördüm iyiydim daha iyi oldum
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: La olm kuzum neysede balım ne yahu Genişletmek için tıkla ... o da bizim sülaleye özdeş birşey
codblackops2' Alıntı: La olm kuzum neysede balım ne yahu Genişletmek için tıkla ... o da bizim sülaleye özdeş birşey
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: İyilik işte nolsun.. Biraz daha erken gelseydin de murat gökçen abi burdaydı. Genişletmek için tıkla ... Olsun Kardeşim. Ben de fazla kalamayacağım zaten.
codblackops2' Alıntı: İyilik işte nolsun.. Biraz daha erken gelseydin de murat gökçen abi burdaydı. Genişletmek için tıkla ... Olsun Kardeşim. Ben de fazla kalamayacağım zaten.
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: o da bizim sülaleye özdeş birşey Genişletmek için tıkla ... Tamam gakkoşum Bu da bizim yörelere özel bişi
StunnerDead' Alıntı: o da bizim sülaleye özdeş birşey Genişletmek için tıkla ... Tamam gakkoşum Bu da bizim yörelere özel bişi
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: La olm kuzum neysede balım ne yahu Genişletmek için tıkla ... Sevgisini ifade ediyor onlarda öyle Ben alıştım yani hep diyorum ama rahatsız olmuyorsunuz umarım
codblackops2' Alıntı: La olm kuzum neysede balım ne yahu Genişletmek için tıkla ... Sevgisini ifade ediyor onlarda öyle Ben alıştım yani hep diyorum ama rahatsız olmuyorsunuz umarım
Türe Üye Bizim Afyonda Yakışıklı lafini butun eski torpaklardan duymaniz mumkun ayni Fatihte oldugu gibi bu da Afyondakilerde aliskanlik
Bizim Afyonda Yakışıklı lafini butun eski torpaklardan duymaniz mumkun ayni Fatihte oldugu gibi bu da Afyondakilerde aliskanlik
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Hamd olsun canım abim benim seni gördüm iyiydim daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim Benim..
MasteLaa' Alıntı: Hamd olsun canım abim benim seni gördüm iyiydim daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim Benim..
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: ne atar yapıyon Genişletmek için tıkla ... Onun yaptığı atar hayatıma renk katar
StunnerDead' Alıntı: ne atar yapıyon Genişletmek için tıkla ... Onun yaptığı atar hayatıma renk katar
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: Tamam gakkoşum Bu da bizim yörelere özel bişi Genişletmek için tıkla ... balım kuzum iyide gakkoş ne bro
codblackops2' Alıntı: Tamam gakkoşum Bu da bizim yörelere özel bişi Genişletmek için tıkla ... balım kuzum iyide gakkoş ne bro