Günaydın millet :D
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap selam millet... codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm herkese hayırlı geceler Saat 12yi iple çekiyordum Genişletmek için tıkla ... niye kaçırdın
selam millet... codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm herkese hayırlı geceler Saat 12yi iple çekiyordum Genişletmek için tıkla ... niye kaçırdın
StunnerDead Üye Sa . millet ben açacaktım konuyu dalmışım - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm Canlarım Genişletmek için tıkla ... Yaşar noldu la ban yemişin - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: sa millet naber Genişletmek için tıkla ... as badigartım iyidir hayırlı haberlerim var çok mutluyum senden naber
Sa . millet ben açacaktım konuyu dalmışım - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm Canlarım Genişletmek için tıkla ... Yaşar noldu la ban yemişin - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: sa millet naber Genişletmek için tıkla ... as badigartım iyidir hayırlı haberlerim var çok mutluyum senden naber
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm herkese hayırlı geceler Saat 12yi iple çekiyordum Genişletmek için tıkla ... 12 den önce yazılan mesajlar siliniyor resmiyette gece olmadığı için
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm herkese hayırlı geceler Saat 12yi iple çekiyordum Genişletmek için tıkla ... 12 den önce yazılan mesajlar siliniyor resmiyette gece olmadığı için
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: selam millet... niye kaçırdın Genişletmek için tıkla ... Saat uyuşmazlığı. Editledim zaten mesajı
Vatron' Alıntı: selam millet... niye kaçırdın Genişletmek için tıkla ... Saat uyuşmazlığı. Editledim zaten mesajı
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Türe' Alıntı: Ben geldim : Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: sa millet naber Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm Canlarım Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldiniz.
Türe' Alıntı: Ben geldim : Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: sa millet naber Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm Canlarım Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldiniz.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Saat uyuşmazlığı. Editledim zaten mesajı Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: Sa . millet ben açacaktım konuyu dalmışım - - - Eklendi - - - Yaşar noldu la ban yemişin - - - Eklendi - - - as badigartım iyidir hayırlı haberlerim var çok mutluyum senden naber Genişletmek için tıkla ... Uzun Hikaye Abim.Sizi Özledim Ya - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Abim.Nasılsın
StunnerDead' Alıntı: Sa . millet ben açacaktım konuyu dalmışım - - - Eklendi - - - Yaşar noldu la ban yemişin - - - Eklendi - - - as badigartım iyidir hayırlı haberlerim var çok mutluyum senden naber Genişletmek için tıkla ... Uzun Hikaye Abim.Sizi Özledim Ya - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: aleykümselam hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Abim.Nasılsın
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: 12 den önce yazılan mesajlar siliniyor resmiyette gece olmadığı için Genişletmek için tıkla ... Hadi canım
StunnerDead' Alıntı: 12 den önce yazılan mesajlar siliniyor resmiyette gece olmadığı için Genişletmek için tıkla ... Hadi canım
__xXx__ Üye StunnerDead' Alıntı: Sa . millet ben açacaktım konuyu dalmışım - - - Eklendi - - - Yaşar noldu la ban yemişin - - - Eklendi - - - as badigartım iyidir hayırlı haberlerim var çok mutluyum senden naber Genişletmek için tıkla ... allah bozmasın yengeyle mi barıştın
StunnerDead' Alıntı: Sa . millet ben açacaktım konuyu dalmışım - - - Eklendi - - - Yaşar noldu la ban yemişin - - - Eklendi - - - as badigartım iyidir hayırlı haberlerim var çok mutluyum senden naber Genişletmek için tıkla ... allah bozmasın yengeyle mi barıştın
codblackops2 Üye As beyler çok kalabalık oldu gelen herkes hoşgeldi mobilden çok zor oluyor ayrı ayrı yazmak
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Hosbulduk Abim.Nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür seni sormalı