Ekmek Elhubze Peynir ; Cübnün
Önce türkçe sonra ingilizce sonra arapça bişeyler öğrendim 
O Da güzelde sen binbaşı olamaya 23 msjın kalmışEn azından yarım yamalkta olsa hatırlıyormuşum bişiler![]()

O Da güzelde sen binbaşı olamaya 23 msjın kalmış![]()
![]()

Dehale ? Neydi varmı aklında4 yıl geçmesine rağmen unutmamışım demkkiEkele yemek onu biliyorum.
![]()

O Da güzelde sen binbaşı olamaya 23 msjın kalmış![]()
![]()

Maxicep ne yararlı bi siteÖnce türkçe sonra ingilizce sonra arapça bişeyler öğrendim
![]()

Desene Birazdan kutlama var![]()

Telefon hariç her bi şeyin konuşulduğu konudayız![]()
981 Msj diyelim 19 msj kalmışMobilden çıkmadığım için hiç bakmıyorumO kadar oldumu yahu
![]()

Temel ile dursun çarşıya gezmeye çıkar, bir mağazaya girerler ve tam da bi turistin yanına dururlar. Tabi bizimkiler adamın turist olduğunun farkında değillerdir. Başka biri turistin yanına gelip birşeyler sorar Temel ile Dursun adamın ne sorduğunu merak edip adama dönmüşler ve hemşerim ha bu uşak sana ne sorayi demiş. Turist ıngilizce aksamı ile Temele aym sori demiş. Dursun da ne sormuş temel demiş ha önemli birşey değilmiş a.soruyomuş demiş.

Temel ile dursun çarşıya gezmeye çıkar, bir mağazaya girerler ve tam da bi turistin yanına dururlar. Tabi bizimkiler adamın turist olduğunun farkında değillerdir. Başka biri turistin yanına gelip birşeyler sorar Temel ile Dursun adamın ne sorduğunu merak edip adama dönmüşler ve hemşerim ha bu uşak sana ne sorayi demiş. Turist ıngilizce aksamı ile Temele aym sori demiş. Dursun da ne sormuş temel demiş ha önemli birşey değilmiş a.soruyomuş demiş.

Tbrikler gösteriş gibi oluyoBu tür şeyler için konu açmayı sevmem![]()

981 Msj diyelim 19 msj kalmış![]()