No , maybe he should speak the tourısts :) :D ;) come on man. :ehe
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: No , maybe he should speak the tourısts Genişletmek için tıkla ... come on man.
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Sağolsun abimmmm Uyuma vakti sabah 8:30'da ders var
OttomaN TigeR' Alıntı: afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Sağolsun abimmmm Uyuma vakti sabah 8:30'da ders var
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: you're learning speaking English. U should look to English forums Genişletmek için tıkla ... if u learn speaking english , U will should look to english forums.
Pondusss' Alıntı: you're learning speaking English. U should look to English forums Genişletmek için tıkla ... if u learn speaking english , U will should look to english forums.
CABBAR Üye StunnerDead' Alıntı: İngilizcem çok sağlamdır abi öğreteyim do u understand seyh - - - Eklendi - - - afiyet olsun bende yedim Genişletmek için tıkla ... sağolasın
StunnerDead' Alıntı: İngilizcem çok sağlamdır abi öğreteyim do u understand seyh - - - Eklendi - - - afiyet olsun bende yedim Genişletmek için tıkla ... sağolasın
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: İngilizcem çok sağlamdır abi öğreteyim do u understand seyh - - - Eklendi - - - afiyet olsun bende yedim Genişletmek için tıkla ... ok. Yes i understand.
StunnerDead' Alıntı: İngilizcem çok sağlamdır abi öğreteyim do u understand seyh - - - Eklendi - - - afiyet olsun bende yedim Genişletmek için tıkla ... ok. Yes i understand.
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Sağolsun abimmmm Uyuma vakti sabah 8:30'da ders var Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: if u learn speaking english , U will should look to english forums. Genişletmek için tıkla ... what did you say?
rabbace' Alıntı: Sağolsun abimmmm Uyuma vakti sabah 8:30'da ders var Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: if u learn speaking english , U will should look to english forums. Genişletmek için tıkla ... what did you say?
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - what did you say? Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - what did you say? Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Ooohhhh doyduuum Genişletmek için tıkla ... rabbace' Alıntı: Ooohhhh doyduuum Genişletmek için tıkla ... elf afiyeh
rabbace' Alıntı: Ooohhhh doyduuum Genişletmek için tıkla ... rabbace' Alıntı: Ooohhhh doyduuum Genişletmek için tıkla ... elf afiyeh
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Kandil geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Ömer Hayrlı kandiller
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Kandil geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Ömer Hayrlı kandiller
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: elif afiyeh - - - Eklendi - - - elf afiyeh Genişletmek için tıkla ... elf afiyeh ?
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - what did you say? Genişletmek için tıkla ... I say ''Eğer ingilizce konuşmayı öğreniyorsan ingilizce forumlarda takılmalısın'' You got that ?
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - what did you say? Genişletmek için tıkla ... I say ''Eğer ingilizce konuşmayı öğreniyorsan ingilizce forumlarda takılmalısın'' You got that ?
codblackops2 Üye rabbace' Alıntı: AleykümSelam Ömer Hayrlı kandiller Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
onurahmet03 Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Kandil geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... A.s ömer abi h. geldin
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Kandil geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... A.s ömer abi h. geldin
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Kandil geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... A.selam ömerim seninde
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Kandil geceniz mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... A.selam ömerim seninde
codblackops2 Üye onurahmet03' Alıntı: A.s ömer abi h. geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim abi demene gerek yok pek üslup takıntım yok
onurahmet03' Alıntı: A.s ömer abi h. geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim abi demene gerek yok pek üslup takıntım yok