Ayrılamadım sizden :) :sarıl: Tekrar hoşgeldin:)
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: I must go, prayertime Genişletmek için tıkla ... gece gece ne prayer i
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap noldu herkes birden gaz kesti sayfalar coşuyordu ama şimdi ilerlemiyor - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: I must go, prayertime Genişletmek için tıkla ...
noldu herkes birden gaz kesti sayfalar coşuyordu ama şimdi ilerlemiyor - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: I must go, prayertime Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Furkan hey man do you speak English? - - - Eklendi - - - Murat abi biraz daha buradayım. Genişletmek için tıkla ... how can I help u??
OttomaN TigeR' Alıntı: Furkan hey man do you speak English? - - - Eklendi - - - Murat abi biraz daha buradayım. Genişletmek için tıkla ... how can I help u??
OttomaN TigeR Üye onurahmet03' Alıntı: :abi hep aynı Birinde vurucam Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: gece gece ne prayer i Genişletmek için tıkla ... prayer time
onurahmet03' Alıntı: :abi hep aynı Birinde vurucam Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: gece gece ne prayer i Genişletmek için tıkla ... prayer time
onurahmet03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - prayer time Genişletmek için tıkla ... Kadir inanır oğlum gt bak versiyonu
OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - prayer time Genişletmek için tıkla ... Kadir inanır oğlum gt bak versiyonu
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: sonra neden cigara içiyon bu kadar dert varken içilmezmi. Genişletmek için tıkla ... dertlere çareyse ben de içeyim - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - prayer time Genişletmek için tıkla ... pray 4 me
StunnerDead' Alıntı: sonra neden cigara içiyon bu kadar dert varken içilmezmi. Genişletmek için tıkla ... dertlere çareyse ben de içeyim - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - prayer time Genişletmek için tıkla ... pray 4 me
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: how can I help u?? Genişletmek için tıkla ... i don't speak english, but i'm learning speak english.
Pondusss' Alıntı: how can I help u?? Genişletmek için tıkla ... i don't speak english, but i'm learning speak english.
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: i don't speak english, but i'm learning speak english. Genişletmek için tıkla ... you're learning speaking English. U should look to English forums
OttomaN TigeR' Alıntı: i don't speak english, but i'm learning speak english. Genişletmek için tıkla ... you're learning speaking English. U should look to English forums
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: you're learning speaking English. U should look to English forums Genişletmek için tıkla ... i don't understand.
Pondusss' Alıntı: you're learning speaking English. U should look to English forums Genişletmek için tıkla ... i don't understand.
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: you're learning speaking English. U should look to English forums Genişletmek için tıkla ... No , maybe he should speak the tourısts
Pondusss' Alıntı: you're learning speaking English. U should look to English forums Genişletmek için tıkla ... No , maybe he should speak the tourısts
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: i don't understand. Genişletmek için tıkla ... İngilizcem çok sağlamdır abi öğreteyim do u understand seyh - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Ooohhhh doyduuum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende yedim
OttomaN TigeR' Alıntı: i don't understand. Genişletmek için tıkla ... İngilizcem çok sağlamdır abi öğreteyim do u understand seyh - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Ooohhhh doyduuum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende yedim