Mahir ben kaçırdım galiba hemen okuyorum.
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: hoşbulduk değerli arkadaşlarım. nasılız bakalım? Genişletmek için tıkla ... Canım abim yazdım ama sanırım göremedin İyiyiz hamd olsun uzun zamandır yoksun özledim gerçekten nasılsınız ??
Vatron' Alıntı: hoşbulduk değerli arkadaşlarım. nasılız bakalım? Genişletmek için tıkla ... Canım abim yazdım ama sanırım göremedin İyiyiz hamd olsun uzun zamandır yoksun özledim gerçekten nasılsınız ??
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: PS3 oynayacağız oyun fark etmez Genişletmek için tıkla ... Şarta bak yaa KABUL !!! Ama Tekken ve Pes bilirim sadece
Pondusss' Alıntı: PS3 oynayacağız oyun fark etmez Genişletmek için tıkla ... Şarta bak yaa KABUL !!! Ama Tekken ve Pes bilirim sadece
StunnerDead Üye rabbace' Alıntı: Seviyorsun merak etmekte haklısın tabi ki ama olabilecek şeyler bunlar. Sabaha düzelecektir emin ol. Kandil günü küslük mü olur Genişletmek için tıkla ... Küs olsak keşke. .
rabbace' Alıntı: Seviyorsun merak etmekte haklısın tabi ki ama olabilecek şeyler bunlar. Sabaha düzelecektir emin ol. Kandil günü küslük mü olur Genişletmek için tıkla ... Küs olsak keşke. .
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: beygir gibiyim abi saatlerce koşasım var Genişletmek için tıkla ... yolda mısın hâlâ ?
__xXx__' Alıntı: beygir gibiyim abi saatlerce koşasım var Genişletmek için tıkla ... yolda mısın hâlâ ?
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: hadi hayırlısı bakalım inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın Genişletmek için tıkla ... Sağol be abim .
__xXx__' Alıntı: hadi hayırlısı bakalım inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın Genişletmek için tıkla ... Sağol be abim .
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Canım abim yazdım ama sanırım göremedin İyiyiz hamd olsun uzun zamandır yoksun özledim gerçekten nasılsınız ?? Genişletmek için tıkla ... gördüm tabi kuzu. ben toplu yazayım dediydim
MasteLaa' Alıntı: Canım abim yazdım ama sanırım göremedin İyiyiz hamd olsun uzun zamandır yoksun özledim gerçekten nasılsınız ?? Genişletmek için tıkla ... gördüm tabi kuzu. ben toplu yazayım dediydim
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: . Huyum batsın. çok inatçı. haklı çıkmayı seven bir huyum var. benim yüzümden hep. Genişletmek için tıkla ... Kendini suçlama abim..İnşallah en kısa zamanda iyi olur
StunnerDead' Alıntı: . Huyum batsın. çok inatçı. haklı çıkmayı seven bir huyum var. benim yüzümden hep. Genişletmek için tıkla ... Kendini suçlama abim..İnşallah en kısa zamanda iyi olur
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Mahir ben kaçırdım galiba hemen okuyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen hariç herkes ilgileniyor. şeyh dedik hiç muridlerinin sorunlarına bakmıyorsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Mahir ben kaçırdım galiba hemen okuyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen hariç herkes ilgileniyor. şeyh dedik hiç muridlerinin sorunlarına bakmıyorsun
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Şarta bak yaa KABUL !!! Ama Tekken ve Pes bilirim sadece Genişletmek için tıkla ... PES mi ben FIFAcıyım ama PES de oynarım senin için.
rabbace' Alıntı: Şarta bak yaa KABUL !!! Ama Tekken ve Pes bilirim sadece Genişletmek için tıkla ... PES mi ben FIFAcıyım ama PES de oynarım senin için.
__xXx__ Üye StunnerDead' Alıntı: Sağol be abim . Genişletmek için tıkla ... canını sıkma dua et bu mübarek gecede kabul olur inşallah
StunnerDead' Alıntı: Sağol be abim . Genişletmek için tıkla ... canını sıkma dua et bu mübarek gecede kabul olur inşallah
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: gördüm tabi kuzu. ben toplu yazayım dediydim Genişletmek için tıkla ... Peki canım abim nasılsın ??
Vatron' Alıntı: gördüm tabi kuzu. ben toplu yazayım dediydim Genişletmek için tıkla ... Peki canım abim nasılsın ??
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Kendini suçlama abim..İnşallah en kısa zamanda iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşallah dua edin .)
MasteLaa' Alıntı: Kendini suçlama abim..İnşallah en kısa zamanda iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşallah dua edin .)
CABBAR Üye StunnerDead' Alıntı: Küs olsak keşke. . Genişletmek için tıkla ... Sabah düzelir be abi Benim de var kız arkadaşım katır gibi inatımdır bende ama seviyorsan bi şekilde düzelir hadi içini ferah tut
StunnerDead' Alıntı: Küs olsak keşke. . Genişletmek için tıkla ... Sabah düzelir be abi Benim de var kız arkadaşım katır gibi inatımdır bende ama seviyorsan bi şekilde düzelir hadi içini ferah tut
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Peki canım abim nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... daha öncede yazmıştım. sizler varken bu soru anlamını yitiriyor. tabiki iyiyim sizlerle iken
MasteLaa' Alıntı: Peki canım abim nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... daha öncede yazmıştım. sizler varken bu soru anlamını yitiriyor. tabiki iyiyim sizlerle iken