iyilik Fatih sen nasılsın? İyiyim hamd olsun canım abim sizleri görünce daha iyi oluyorum :tebessüm:
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyilik Fatih sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim hamd olsun canım abim sizleri görünce daha iyi oluyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: iyilik Fatih sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim hamd olsun canım abim sizleri görünce daha iyi oluyorum
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: adanaya gitmiştım sabah şimdi geri dönüyorum Genişletmek için tıkla ... Allah selamet versin kardeşim.
__xXx__' Alıntı: adanaya gitmiştım sabah şimdi geri dönüyorum Genişletmek için tıkla ... Allah selamet versin kardeşim.
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah iyilik sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Kandilden dolayı sanırım mutlu ve huzurluyum bu gece
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah iyilik sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Kandilden dolayı sanırım mutlu ve huzurluyum bu gece
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah selamet versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... amin abicim sağol cümleten inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah selamet versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... amin abicim sağol cümleten inşallah
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: yeni gelnler hoşgeldiniz kandilinizi kutlarım Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Mahir abim
StunnerDead' Alıntı: yeni gelnler hoşgeldiniz kandilinizi kutlarım Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Mahir abim
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: A.selam şeyhım hoşgeldn Genişletmek için tıkla ... hoş geldin diğer müridler nerede kimse yok yahu.
StunnerDead' Alıntı: A.selam şeyhım hoşgeldn Genişletmek için tıkla ... hoş geldin diğer müridler nerede kimse yok yahu.
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: amin abicim sağol cümleten inşallah Genişletmek için tıkla ... Canım abim sen nasılsın ??
__xXx__' Alıntı: amin abicim sağol cümleten inşallah Genişletmek için tıkla ... Canım abim sen nasılsın ??
CABBAR Üye StunnerDead' Alıntı: yeni gelnler hoşgeldiniz kandilinizi kutlarım Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk efenim hayırlı kandiller. Nasılsın?
StunnerDead' Alıntı: yeni gelnler hoşgeldiniz kandilinizi kutlarım Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk efenim hayırlı kandiller. Nasılsın?
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Canım abim sen nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim fatihcim sen nasılsın
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Kandilden dolayı sanırım mutlu ve huzurluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... Allah (c.c) her zaman mutlu eylesin canım abim
rabbace' Alıntı: Kandilden dolayı sanırım mutlu ve huzurluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... Allah (c.c) her zaman mutlu eylesin canım abim
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim fatihcim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun abim
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Allah (c.c) her zaman mutlu eylesin canım abim Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Fatihim Cümlemizi inşallah
MasteLaa' Alıntı: Allah (c.c) her zaman mutlu eylesin canım abim Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Fatihim Cümlemizi inşallah
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Şükürler olsun abim Genişletmek için tıkla ... allah daha da iyi etsin inşallah nerde ablacanım sesi çıkmadı ali kemal abim de daha gelmedi
MasteLaa' Alıntı: Şükürler olsun abim Genişletmek için tıkla ... allah daha da iyi etsin inşallah nerde ablacanım sesi çıkmadı ali kemal abim de daha gelmedi
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın Mahir abim Genişletmek için tıkla ... Abi deme yahu iyiym sen nasılsın fatihcim .
MasteLaa' Alıntı: Nasılsın Mahir abim Genişletmek için tıkla ... Abi deme yahu iyiym sen nasılsın fatihcim .