s.a millet nabersiniz aleykümselam Arda hoş geldin.
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: s.a millet nabersiniz Genişletmek için tıkla ... aleykümselam Arda hoş geldin.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam Arda hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk abi nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam Arda hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk abi nasılsın
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... iyiyim metinim cümleten kandiliniz mübarek olsun - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: oho bu gece noldu buraya Genişletmek için tıkla ... ablacan nasılsın
- SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... iyiyim metinim cümleten kandiliniz mübarek olsun - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: oho bu gece noldu buraya Genişletmek için tıkla ... ablacan nasılsın
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim be kardeşim çok şükür sen nasılsın - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: oho bu gece noldu buraya Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: hosbulduk abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim be kardeşim çok şükür sen nasılsın - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: oho bu gece noldu buraya Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim be kardeşim çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ıyiyim abi sağol yoldayım
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim be kardeşim çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ıyiyim abi sağol yoldayım
SHS Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim metinim cümleten kandiliniz mübarek olsun - - - Eklendi - - - ablacan nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol seninde mübarek olsun
__xXx__' Alıntı: iyiyim metinim cümleten kandiliniz mübarek olsun - - - Eklendi - - - ablacan nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol seninde mübarek olsun
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Tekrar merhaba Az önce kimse yoktu NAsılsınız ?? Genişletmek için tıkla ... sağol fatihcim sen nasılsın
MasteLaa' Alıntı: Tekrar merhaba Az önce kimse yoktu NAsılsınız ?? Genişletmek için tıkla ... sağol fatihcim sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: ıyiyim abi sağol yoldayım Genişletmek için tıkla ... ne yolu hayır mı?
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sağol seninde mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... sende sol ol belki çift oluruz
- SerkeŞ -' Alıntı: sağol seninde mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... sende sol ol belki çift oluruz
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: buralardayız abi sen nabün? Genişletmek için tıkla ... benden de aynı ışte ne olsun takılıyorum.
- SerkeŞ -' Alıntı: buralardayız abi sen nabün? Genişletmek için tıkla ... benden de aynı ışte ne olsun takılıyorum.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne yolu hayır mı? Genişletmek için tıkla ... adanaya gitmiştım sabah şimdi geri dönüyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: ne yolu hayır mı? Genişletmek için tıkla ... adanaya gitmiştım sabah şimdi geri dönüyorum
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam gençler - - - Eklendi - - - 10 Genişletmek için tıkla ... A.selam şeyhım hoşgeldn
OttomaN TigeR' Alıntı: selam gençler - - - Eklendi - - - 10 Genişletmek için tıkla ... A.selam şeyhım hoşgeldn
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Eee nasılsınız bakalım? Bu gece herksi kucaklıyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyilik sen nasılsın?
rabbace' Alıntı: Eee nasılsınız bakalım? Bu gece herksi kucaklıyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyilik sen nasılsın?