Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
maçtan geldim, sonra duş ve buradayım :D

naber Paşa :)

AHMED...

AHMED...

Üye
Allah razı olsun arda iyi olmaya çalışıyorum şükür halimize gece gece de olsa çalışacak bir işimiz var sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli hayırdır erkenden uyanmissin :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Allah razı olsun arda iyi olmaya çalışıyorum şükür halimize gece gece de olsa çalışacak bir işimiz var sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli hayırdır erkenden uyanmissin :)

paşa bu aralar bu saatlerde uyanıyor :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye

allah daima mutlu etsin abicim bende iyiyim çok şükür birazdan yola çıkacağızda ondan erken kalktım bugün

AHMED...

AHMED...

Üye
okullu ne yaptın arda

AHMED...

AHMED...

Üye
9 10 yıldır ayağıma top değmedi bi maç yapsam varya eklem ağrılarından bir hafta yatalak hasta yatarım herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
__xXx__

__xXx__

Üye
okullu ne yaptın arda

sorma abi bu sene mayıs başında motor kazası geçirdim ayak bileğim çatladı iki aydır yuruyemiyorum o yüzden hiçbir finale giremedim 4. sınıfa geçmeye ortalama yetiyor ama yine de okul uzuyor :( bi de yeniden sınava girmeyi düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

9 10 yıldır ayağıma top değmedi bi maç yapsam varya eklem ağrılarından bir hafta yatalak hasta yatarım herhalde :D

:) allah korusun abi yatalak deme

- - - Eklendi - - -

evet Paşa. Halı sermişlerdi yere

kırmızı halı mı :d:

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
geçmiş olsun arda ya tüh şimdi nasılsın düzeltin mi bari

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bi şey olmaz. ben ilk bi kaç dakika topu defansa bıraktım, dahası elimden gelmedi :D

sonra açıldım :ehe

- - - Eklendi - - -

sorma abi bu sene mayıs başında motor kazası geçirdim ayak bileğim çatladı iki aydır yuruyemiyorum o yüzden hiçbir finale giremedim 4. sınıfa geçmeye ortalama yetiyor ama yine de okul uzuyor :( bi de yeniden sınava girmeyi düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

:) allah korusun abi yatalak deme

- - - Eklendi - - -

kırmızı halı mı :d:

yeşil :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
geçmiş olsun arda ya tüh şimdi nasılsın düzeltin mi bari

ayağımda platin vida vardı p.tesi çıkardılar dün eve geldim aslında bir hafta boyunca kıpırdamadan durmam lazım ama mecburen hareket ediyorum ışte alçıda şimdi bacağım

- - - Eklendi - - -

bi şey olmaz. ben ilk bi kaç dakika topu defansa bıraktım, dahası elimden gelmedi :D

sonra açıldım :ehe

- - - Eklendi - - -

yeşil :hmmm

:) ayıp ayıp deseydin ya nerde kırmızı halim diye

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ayağımda platin vida vardı p.tesi çıkardılar dün eve geldim aslında bir hafta boyunca kıpırdamadan durmam lazım ama mecburen hareket ediyorum ışte alçıda şimdi bacağım

- - - Eklendi - - -

:) ayıp ayıp deseydin ya nerde kırmızı halim diye
bi daha olmazmış :zzz:

Üst Alt