onurahmet03
Üye
Cepnetle iyimişAbim İrfan Degirmenci'sin Sanki- - - Eklendi - - - Yok Abi Chrome'dan Flash Güncelliyo 2 Sn'de Benimki CepNet.Sonra Daldım Oyuna Dalmaz Olaydım
![]()
Benmki sınırsız beleş 
Cepnetle iyimişAbim İrfan Degirmenci'sin Sanki- - - Eklendi - - - Yok Abi Chrome'dan Flash Güncelliyo 2 Sn'de Benimki CepNet.Sonra Daldım Oyuna Dalmaz Olaydım
![]()
Benmki sınırsız beleş 
Cepnetle iyimişBenmki sınırsız beleş
![]()

Ben herşeyini öğrendim normal net gibi geliyo 3 senedir kullanıyomOnuda Kullanırım da Neyse Bosver![]()
Vodafoneden mesaj geldi 1 ayda 210 gb net kullanmışsınız diye paketde yok 
Ben herşeyini öğrendim normal net gibi geliyo 3 senedir kullanıyomVodafoneden mesaj geldi 1 ayda 210 gb net kullanmışsınız diye paketde yok
![]()

Ben herşeyini öğrendim normal net gibi geliyo 3 senedir kullanıyomVodafoneden mesaj geldi 1 ayda 210 gb net kullanmışsınız diye paketde yok
![]()
Beyler onurun babası vodafonun sahibi 
Canım abim ben burada 1.5 aydır varım yani ondan olabilirEeeeee keyifler nasıl arkadaşlar ...?
Kusura bakmayın çoğunuzu ilk defa görüyorum ... Nick falan mı değiştirdiniz ?![]()

17 sen ?Onurahmet kaç yaşındasın kardeşim benim![]()

Eeeeee keyifler nasıl arkadaşlar ...?
Kusura bakmayın çoğunuzu ilk defa görüyorum ... Nick falan mı değiştirdiniz ?![]()

Eeeeee keyifler nasıl arkadaşlar ...?

Boşver o işlere girme çıkamassınPaketsiz 210 gb ?Beyler onurun babası vodafonun sahibi
![]()

Ben yeniyimEeeeee keyifler nasıl arkadaşlar ...? Kusura bakmayın çoğunuzu ilk defa görüyorum ... Nick falan mı değiştirdiniz ?![]()

O Ömer abi gelmişSelamun Aleyküm herkese hayırlı geceler...
A.s - - - Eklendi - - -
Konuyu hortlatmahort mort kort

As.Hoşgeldin Ömer'm Nasılsın ?Selamun Aleyküm herkese hayırlı geceler...
O Ömer abi gelmiş![]()

Selamun Aleyküm herkese hayırlı geceler...

İyiyim abi seni sormalıNasılsın karşim![]()