Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
valla :D ben 18 yaşında konuşmasını bile bilmezdim eh ışte yeni yeni öğreniyoruz :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İyiyiz Allah a şukur sen nasılsın :)

- - - Eklendi - - -

ne gibi bir hatıra :)

- - - Eklendi - - -

Her gece bu konudayım ben çok da güzel muhabbet oluyor da millet yattı :)

Şöyle ki, ilk sınavda bütün sınıf (bir kaç kişi hariç) kötü alınca hoca kurtarma sınavı yaptı. Biz de biraz hazırlandık. Benim sıra arkadaşım sınıf panosuna kopya kağıdı astı. Sınav ortasında biri kalkıp ortak sınav tarihlerini sordu, arkadan biri de panoda yazıyor dedi. Sonra hoca panoya yöneldi ve kağıdı gördü. Ben bir kaç dakika bi şey yazamadım sadece güldüm :D

codblackops2

codblackops2

Üye

Şöyle ki, ilk sınavda bütün sınıf (bir kaç kişi hariç) kötü alınca hoca kurtarma sınavı yaptı. Biz de biraz hazırlandık. Benim sıra arkadaşım sınıf panosuna kopya kağıdı astı. Sınav ortasında biri kalkıp ortak sınav tarihlerini sordu, arkadan biri de panoda yazıyor dedi. Sonra hoca panoya yöneldi ve kağıdı gördü. Ben bir kaç dakika bi şey yazamadım sadece güldüm :D

Güzelmiş :ehe

StunnerDead

StunnerDead

Üye

:) evet isim neydi dostum ben ahmet :D

Ben mahir tanıştığıma memnun oldum :)

- - - Eklendi - - -

:D ahaha :D

AHMED...

AHMED...

Üye
bende memnun oldum mahir kardeş

AHMED...

AHMED...

Üye
eyvallah furkan :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye