MrTech
Üye
Abi Burda Hemsireye Cevap Yazardım da Cocuklar Var İzleyiciNeyse
- - - Eklendi - - -
Yiooo![]()
zaten nerde çirkin hemşire var bana veriyorlar anlamadım bende ki şansıBen geç görüyom herhaldeAbi Burda Hemsireye Cevap Yazardım da Cocuklar Var İzleyiciNeyse
- - - Eklendi - - -Yiooo
![]()

demin hemşire geldi kontrole sabahtan beri telefonla uğraşıyorsun annen seni telefonla mi doğurdu diyo![]()
ahahaŞikayet et hemşireler yabancılarda demiyim ban gelirzaten nerde çirkin hemşire var bana veriyorlar anlamadım bende ki şansı

zaten nerde çirkin hemşire var bana veriyorlar anlamadım bende ki şansı
Bide İlgilenyorlar
Neyse 

Hiç yatmadım gelende olmadıValla Bana Hep Sarısınlar Geliyo.Bi Esmerler Gelmedi YaBide İlgilenyorlar
Neyse
![]()

Şikayet et hemşireler yabancılarda demiyim ban gelir![]()
sabah ki yine güzeldi ama bu hemsireyle guressem yıkar beni demin bi iğne sapladi kılıç battı sandımValla Bana Hep Sarısınlar Geliyo.Bi Esmerler Gelmedi YaBide İlgilenyorlar
Neyse
- - - Eklendi - - -
Beyler Halit Abi Geldi Ban Cakmaya![]()

Eli o kadar ağırmıydısabah ki yine güzeldi ama bu hemsireyle guressem yıkar beni demin bi iğne sapladi kılıç battı sandım- - - Eklendi - - -
![]()

sabah ki yine güzeldi ama bu hemsireyle guressem yıkar beni demin bi iğne sapladi kılıç battı sandım
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
reis hoşgeldin beni mi banlican

Bana gelende olmadı yatmadım haline şükret insafsızValla Bana Hep Sarısınlar Geliyo.Bi Esmerler Gelmedi YaBide İlgilenyorlar
Neyse
- - - Eklendi - - -Beyler Halit Abi Geldi Ban Cakmaya
![]()

Eli o kadar ağırmıydı![]()
![]()