__xXx__
Üye
allah hepimizin yardimcisi olsun kardeşim hafta sonu bir kacamak yapip cinarciga kacarim. İki gun kafa dinlemem lazim.
dinlen abicim kafan rahatlasin
allah hepimizin yardimcisi olsun kardeşim hafta sonu bir kacamak yapip cinarciga kacarim. İki gun kafa dinlemem lazim.
dinlen abicim kafan rahatlasin
- - - Eklendi - - -
kizma kirmizi elmasim cevap verdim gormemişsin![]()

sıkıldım artik calişmaktan ramazan da geliyor kacamam bir daha firsat bu firsat

Herkese iyi geceler diliyorum kalbi kadar yüzü de güzel olan insanlarsınız inşallah mutluluğunuz daim olur..Gitmek zorundayım tatlı rüyalar diliyorum herkese![]()
iyidir kirmizi elmasim sen nasilsin
sağol abi Allah iyilik versin. 
Herkese iyi geceler diliyorum kalbi kadar yüzü de güzel olan insanlarsınız inşallah mutluluğunuz daim olur..Gitmek zorundayım tatlı rüyalar diliyorum herkese![]()
Sanada tatlı rüyalarHerkese iyi geceler diliyorum kalbi kadar yüzü de güzel olan insanlarsınız inşallah mutluluğunuz daim olur..Gitmek zorundayım tatlı rüyalar diliyorum herkese![]()

haklısın abi kaç keyifini sur ben ne hayaller kurmuştüm bu yaz havuzdan çıkmam diyordum nasip olmadı benim yerimede yüz![]()

ama ben 6 saat den ancak uyurumHerkese iyi geceler diliyorum kalbi kadar yüzü de güzel olan insanlarsınız inşallah mutluluğunuz daim olur..Gitmek zorundayım tatlı rüyalar diliyorum herkese![]()

İyi geceler kendine iyi bakben bayiliyorum galiba uykum geldi hepinize iyi geceler allaha emanet olun![]()

FiberHızınıza Yetisemiom GocYaşar nerlerdesin kayıplara karıştın![]()

havuz burada var zaten gitmeye firsat yok kumburgazda yazlik var havuzlu bu sene daha bir gun gidebildim![]()
abi sen bir kere gitmissin ben bir kere bile giremedim aslında amerikan alçı yaptirsam girsem mi dedim annem izin vermediben bayiliyorum galiba uykum geldi hepinize iyi geceler allaha emanet olun![]()

ben bayiliyorum galiba uykum geldi hepinize iyi geceler allaha emanet olun![]()

FiberHızınıza Yetisemiom Goc![]()