Allah iyilik versin :) amin cumlemize
MrTech Üye papakudioflu' Alıntı: geceniz hayrolsun muhabbet kuşlari Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Abi.Nasılsın ?
papakudioflu' Alıntı: geceniz hayrolsun muhabbet kuşlari Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Abi.Nasılsın ?
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Süt Annemler gelmişlerdi onlar ile ilgilenmekten giremedim ama özlemişim yahu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrardan
MasteLaa' Alıntı: Süt Annemler gelmişlerdi onlar ile ilgilenmekten giremedim ama özlemişim yahu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrardan
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: geceniz hayrolsun muhabbet kuşlari Genişletmek için tıkla ... oooooo kemal abi hoşgeldin nasılsın
papakudioflu' Alıntı: geceniz hayrolsun muhabbet kuşlari Genişletmek için tıkla ... oooooo kemal abi hoşgeldin nasılsın
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Abi Bugün Neselisin Beya Genişletmek için tıkla ... Sağol Yaşar'ım.
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok şükür Yaşar aynı beya! - - - Eklendi - - - la asıl canı yenilecek sizlersiniz sizi yaradana gurban - - - Eklendi - - - 10 Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: çok şükür Yaşar aynı beya! - - - Eklendi - - - la asıl canı yenilecek sizlersiniz sizi yaradana gurban - - - Eklendi - - - 10 Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: hayırdır bi aksilik olmadı ya Genişletmek için tıkla ... Yok Allah'a şükür bir aksilik Süt annem , süt kardeşim gelmişti pek vakit bulamadım girmeye
__xXx__' Alıntı: hayırdır bi aksilik olmadı ya Genişletmek için tıkla ... Yok Allah'a şükür bir aksilik Süt annem , süt kardeşim gelmişti pek vakit bulamadım girmeye
Hasan Üye Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 3 misafir) Hasan*, __xXx__ , MrTech, StunnerDead, MasteLaa, OttomaN TigeR
Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 3 misafir) Hasan*, __xXx__ , MrTech, StunnerDead, MasteLaa, OttomaN TigeR
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Yok Allah'a şükür bir aksilik Süt annem , süt kardeşim gelmişti pek vakit bulamadım girmeye Genişletmek için tıkla ... allah ayırmasın
MasteLaa' Alıntı: Yok Allah'a şükür bir aksilik Süt annem , süt kardeşim gelmişti pek vakit bulamadım girmeye Genişletmek için tıkla ... allah ayırmasın
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Hamd Edişiniz Daim Olsun.Hamd Olsun Sayenizde İyi Oluyorum Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum kuzum sağolasın Senin de iyiliğin daim olur inşallah
MrTech' Alıntı: Hamd Edişiniz Daim Olsun.Hamd Olsun Sayenizde İyi Oluyorum Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum kuzum sağolasın Senin de iyiliğin daim olur inşallah
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim abicim bugün çok daha iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim Allah seni bugün ki günden daha iyi ve neşeli kılsin.
__xXx__' Alıntı: iyiyim abicim bugün çok daha iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim Allah seni bugün ki günden daha iyi ve neşeli kılsin.
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: allah ayırmasın Genişletmek için tıkla ... Allah razı Olsun abim teşekkür ediyorum
StunnerDead Üye papakudioflu' Alıntı: geceniz hayrolsun muhabbet kuşlari Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi