Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
Son 63 Mesaj :D

Elektr0

Elektr0

Üye
Abi o kadar korkutulurmu adam ya :d:

hiç sorma 4 kişiyizz şerkeş , gökçen abim , ben , birde moderatör 3 u anlaşmış mı ... bende abi yaşın kaç dedim .. abimde söyleyemem dedi şerkeş ısrar etti mi söylesene sanki ne olacak sonra iyi kızıştımı ortalık ikisi resmen kavga ediyor sanki moderatör sende neden milletin yaşını kilosu boyunu karıştıryorsun diye bana kızıyor mu ... :kop::d:

onurahmet03

onurahmet03

Üye
hiç sorma 4 kişiyizz şerkeş , gökçen abim , ben , birde moderatör 3 u anlaşmış mı ... bende abi yaşın kaç dedim .. abimde söyleyemem dedi şerkeş ısrar etti mi söylesene sanki ne olacak sonra iyi kızıştımı ortalık ikisi resmen kavga ediyor sanki moderatör sende neden milletin yaşını kilosu boyunu karıştıryorsun diye bana kızıyor mu ... :kop::d:
:kop2: :d: ehe hiç güleceğim yoktu :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

bende sizi izliyordum :kop:

codblackops2

codblackops2

Üye
şş indirin tabancaları sopaları illa uçağımı mı getirmemi istiyorsunuz :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
-efşan

-efşan

Üye
Vatron Abi ve Ottoman Tiger Abi?

Üst Alt