MrTech
Üye
Sağolasın Kardeşim. Bazı meşguliyetlerim var idi. Nasılsın?
Hamdolsun Abim.Sen Nasılsın İyisindir İnşallah ? Hayırdır Abim Ciddi Bişi Degildir İnşallah ?
Sağolasın Kardeşim. Bazı meşguliyetlerim var idi. Nasılsın?
Gece gece iş çıkardın kendine, kolay gelsin...beyler yatakta çekirdek çitletiyordum kase yerine yatağa koymuşum çöpleri Allah benim belamı vermesin emi.5dkya gelirim
Foto koycakdın gökçen abiVurdun mu ses gelir abim, evelAllah kalıbımız yerinde çok şükür.![]()

iyiyim çok şükür sağol. bugünlerde bayağı gerginim. içimden hep kurşun atmak geliyor.![]()
Onur bence...
aynen abim...sence yediler mi
![]()

Babam senelerdir yapıyo yanıkları afyona gel gösteryim seni elektrik elektronk mezunu sonuçta![]()
neden len şaka yı kaldıramadın mı şaka yaptık omurahmetim
afyon gelince dövdürecen demi 

şerkeş ile ottaman tiger bana yapmıştı o zamanlar
gerçi yeni degildim ama girmiyordum bayadır... çok pis tırstım o zaman moderatörde ayarlamış bana kızıyordu sürekli
yaş sorma kavgası güyaa
![]()
Ben kızıldıkça sinirleniyorum uslanma yok

Onur bence...![]()
afyon'a çagırdı 

Vurdun mu ses gelir abim, evelAllah kalıbımız yerinde çok şükür.![]()
tabi sonra sıkıldım. kurşun daha az yoruyor 
İyiyim sen?
Yok ya gerçek dedim şakasına dövdürmem teke tek puffneden len şaka yı kaldıramadın mı şaka yaptık omurahmetim
afyon gelince dövdürecen demi
![]()

iyi geceler

iyi geceler abi hüseyin abiiiii

Hamdolsun Abim.Sen Nasılsın İyisindir İnşallah ? Hayırdır Abim Ciddi Bişi Degildir İnşallah ?
Yok ya gerçek dedim şakasına dövdürmem teke tek puff![]()

İyi çabuk söylediniz patlıyodummm ban yemek olmasa işin ucunda electro vay halineOnur bence...![]()

Yok abide bu biraz patlama yaşatıyo sinirlerde alışkın değişim patlayabiliyorum sakin lafları olmasa BommE napcan yorgunluk uyku sıkıyo
![]()

Valla Bende Yedim Abi Ya![]()
abi sen yatsan iyi olacak