Yok artık zombilerden midede isen iyi ben zombi sandimgoogle görsellere zombi yazılır mı yaaa üffff
tırstım.. güya zombi resmi koyacaktım buraya
...
Zombi diyarı izle 
arada uyuyor sanırım...
2kere nasılsın abi yazdım cevap vermedi![]()

dede isen iyi ben zombi sandimgoogle görsellere zombi yazılır mı yaaa üffff
tırstım.. güya zombi resmi koyacaktım buraya
...
daha dedeyız bız dedelerden kımse kalmadı gıbı.neysekı ozan var 
o sınır işi çok gıcık bir durum, güya benim 8 sınırı geçince 2ye düşüyor çok saçma...

arada uyuyor sanırım...![]()

idir sizleri sormalı nasılsınız?
Ertuğrul bu aralar pek bi resmiyiz?
Ozan varken zombılık bana dusmezdaha dedeyız bız dedelerden kımse kalmadı gıbı.neysekı ozan var
![]()
aynen ozan kurtarıyor seni..Benim 10 Mbps aşağı inmiyordu vınn bozuldu pazartesi gelince uçcam . Hız sınırı neymişaynen . 200 mb lık şeyı 3 dakikada indirirken şimdi 30 dakika beklıyorum
Cepnet al daha iyi aynı şey değil mam aynı kapıya çıkıyor.Google efendi yarım yamalak çeviri yapar...Gökcen Abi Saolasın Yorumun İcin..(Flame Hakkında)Simdi İndirdim Komple Rusca Hadi Gelde İngilizceye Cevir![]()

O ölmemiş yaşıyanaynen ozan kurtarıyor seni..

Benim 10 Mbps aşağı inmiyordu vınn bozuldu pazartesi gelince uçcam . Hız sınırı neymişCepnet al daha iyi aynı şey değil mam aynı kapıya çıkıyor.

Vahsı cazıbelı bır hatunmus bunu bana ısteyın hosuma gıttı bu hatun.
= Elektrsıfır
Vahsı cazıbelı bır hatunmus bunu bana ısteyın hosuma gıttı bu hatun.
Tamam çiçeği baklavayı aldık 
Gece yerse sorumlusu biz değilizVahsı cazıbelı bır hatunmus bunu bana ısteyın hosuma gıttı bu hatun.

Ertuğrul bu aralar pek bi resmiyiz?

yeni aya girdik hala hız eskısıne dönmedi .Benim 10 Mbps aşağı inmiyordu vınn bozuldu pazartesi gelince uçcam . Hız sınırı neymişCepnet al daha iyi aynı şey değil mam aynı kapıya çıkıyor.